Irish Cob Charlie of The Irish Western art Ranch Irish Cob Charlie of The Irish Western art Ranch Irish Cob Charlie of The Irish Western art Ranch Irish Cob Charlie of The Irish Western art Ranch Irish Cob Charlie of The Irish Western art Ranch
Linda R. O.
Følg
Følger Følg ikke

Linda R. O.

Kvinde, 42 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 19. dec 2007
Offline - Senest online: 9. maj 2021 Bruger er på filterliste


*....The Irish Western *art* Ranch....*

I år 2003 ca, fik jeg først kendskab til irish cobben (Tinkeren).. Det var "kærlighed" ved første blik. Nu er jeg den lykkelige ejer af 4 dejlige heste + 1 hingst plag (til salg).
Jeg må indrømme, at irish cobben har en STOR betydning i min hverdag, synes deres temperament er så skønt og roligt (det er selvfølgeligt forskelligt fra Isc til Isc, men sådan er vi nu alle forskellige menneske-racer som dyre-racer). Men jeg kunne ikke leve uden denne dejlige smukke hest..!

Udover de 5 heste, så har vi også andre dyr som: Lige nu ingen egern, men skal have nogle igen (Chip sov ind d.12 oktober-05 og nu er Chap også sovet ind d.22 april-2007 "SNØFT"), 2 Maine Coon katte Mistie og Simba) og en dejlig Berner sennen pigerne Freja og Sarabi, Berner sennenhunden Alvin og en Berner sennen/dansk svensk gårdhund Mille.. Så her på den lille farm, er der masser af dyr. Men der lægges stor vægt på, at der er god tid til hver enkelte dyr og der er masser af kærlighed..!!

Hundene og kattene er på Hundegalleri og kattegalleri.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce