Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light
Kity H
Følg
Følger Følg ikke

Kity H

Kvinde, 37 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 22. dec 2007
Offline - Senest online: 13. nov 2021 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung kvinde på 26år, som har en dejlig DV vallak stående i Kornerup hos nogle meget søde mennesker :)

I min fritid er jeg meget ude ved min hest og kan bruge hele dagen på den, ellers kan jeg godt lide at komme ud og cykle eller en tur i svømmehallen..

Hvis der er nogle som har nogle ideer om hvad man ellers skal skrive her, er i mere end velkommen til at skrive og komme med nogle foreslag :D

Vil gerne skrive at dem som giver en, en lav karakter fordi de selv ikke har fået en god karakter de er for platte og barnlige at have med på denne hjemmeside. Der er en grund til hvis i ikke har fået den højeste karakter. Tænk over det.

Opdatering.
D. 2/7-08 Så har jeg været på klinikken med hesten og den har en gaffelsbåndsskade så nu skal den stå indtil mindst d. 2/9-08 for der skal vi til tjek dernede igen, så vil krydse fingre for at det går i den rigtige retning, kryds fingre for mig.
Hvis der er nogle som ved hvad man kan lave af mentalitets øvelser med en hest som ikke må andet end bare at hygge sig ude på folden, må meget gerne skrive til mig:D

Opdatering d, 12/11-09
DEt er et stykke tid siden jeg sidst har skrevet herinde, det ved jeg godt og det beklager jeg, men nu har jeg endelig fundet tiden til det.

Jeg var til Falk-Rønne i sommers d. 28/08-09 fordi jeg fik at vide fra Højelse at Mill stadiv var uren, men at jeg skulle begynde at skridte og små trave på ham og hvis det ikke var blevet bedre inden for 2mdr'er så ville de skrive papirene til min forsikring så jeg kunne få ham bedømt til en evt. aflivning, det var jeg selvfølgelig meget ked af at hører, især fordi man har lagt så mange kræfter og følelser i det hele, så var pengene egentlig ikke så slemt, hvis bare han blev rask igen.
Men jeg blev sur og tænkte at jeg ville have en anden mening inden jeg tog den rigtig hårde beslutning at sige at nu var der ikke mere at gøre for min hest, så jeg bestilte tid hos Falk-Rønne og vi kom op til ham til en helt almindelig undersøgelse, hvor han bare stod og kiggede og lavede en bøjeprøve på ham, hvor han ikke var rengënde på den, det blev jeg selvfølgelig ked af, for det første jeg tænkte på var at nu var det det, men Falk-Rønne sagde at det ikke var gaffelbåndet han havde lavet en bøjeprøve på, og han mærkede på hans gaffelbånd og kunne konstaterer at det var helet som det skulle og at det skyldes noget i hans kode, og så vlev jeg nervøs for hvad det kunne være, vi fik taget røgentbilleder og fik konstateret en MEGET LILLE slidtage i hans ene kodeled i det ene forben, men at jeg ikke skulle blive nervøs for det var meget lidt, så han skulle have nogle ringsko på og nogle gumiiesåler, og så give ham noget Glykosamin(eller hvordan det staves) Det gjorde jeg så, og jeg var så oppe hos Falk-Rønne igen d. 09/11-09 hvor han blev undersøgt igen og jeg var selv parat til at sige, okay, den er ikke blevet bedre (især fordi hver gang jeg selv har syntes der har været en forbedring, så har Højelse sagt nej) så siger Falk-Rønne at den ser jo fin ud og at jeg bare kan begynde at gå mere i gang med genoptræningen, IHHH hvor blev jeg bare glad, nu hvor der var gået så lang tid så kunne jeg ENDELIG komme lidt mere i gang med Mill, og tror også Mill kommer til at blive en mere rolig hest af det, så nu vil jeg rigtig glæde mig til at komme mere i gang med hesten, og håber på at vi ikke skal igennem det igen, men vil prøve at holde jer opdateret og få taget nogle nye billeder, skal bare lige have kæresten med derud til at tage nogle nye gode nogle.

Det var alt for denne gang, håber ikke det blev for langt.

I må alle have en god dag.. :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce