Dansk Varmblod Jako's Barabas Dansk Varmblod Jako's Barabas Dansk Varmblod Jako's Barabas Dansk Varmblod Jako's Barabas Dansk Varmblod Jako's Barabas
~ Karoline Kruse & Jako's Barabas <3
Følg
Følger Følg ikke

~ Karoline Kruse & Jako's Barabas <3

Kvinde, 26 år, Nordsjælland
Oprettet: 28. dec 2007
Offline - Senest online: 16. aug 2018 Bruger er på filterliste

Danish Horse College 2013/2014! <3

Hej alle mennesker! :D
Jeg er en pige der er bidt af en gal dressurhest, og jeg bruger alle mine timer hos hesten, hvis ikke fysisk så mentalt ;-)
Jeg er den heldige ejer af den super dejlige Dansk Varmblodsvallak, Jako's Barabas, som jeg har store forventninger i dressuren til. Mere om han kan ses på hans profil herinde ;-)

Lidt om min hestehistorie:
Jeg startede med at ride som ca. 5 årig, hvor jeg selvfølgelig startede på rideskole. Da jeg var 7, begyndte jeg på en anden rideskole, hvor jeg bl.a. fik part på en super sød Welsh Cob pony, ved navn Tobias. Han er nok grunden til, at jeg rider idag. Selvom han ikke kunne noget dressurmæssigt, gav han mig rigtig mange udfordringer, og jeg vil aldrig glemme ham <3.

Efter lidt tid med part på Tobias, skulle jeg opdrage en lille fræk pony på knap en meter, hvor jeg fik mig nogle ture i sandet, og blev lidt bange for heste og ridning. Jeg tvivlede meget på om jeg ville ride eller hvad jeg ville, men en dejlig Dansk sportspony kom mig til undsætning, og viste mig, at det havde jeg lyst til. Denne DSP'er red jeg en gang om ugen, mens jeg red Tobias en gang om ugen, og forskellige heste den sidste gang om ugen.
Men en fantastisk dag i december måned, skulle jeg ud og prøve en "hest til rideskolen". En stor, rød Dansk Sportspony vallak på 144 ;-) Jeg faldt for ham med det samme. Juleaften samme måned, fik jeg ham - som min helt egen. Og så var jeg lykkelig! <3 Chicago gjorde at jeg fortsatte med at ride. Jeg havde rigtig mange gode og dårlige stunder med ham. Bl.a. fik han begyndende spat i bagbenene og skulle stå i 8 uger, og derefter 8 ugers genoptræning. Men jeg mistede ikke modet - tværtimod.
Men mine ben voksede - og det gjorde Chicagos ikke. Så begyndte jeg at kigge efter en stor hest, og det tog godt et år at finde min nye stjerne; Jako's Barabas. Han er købt og betalt udelukkende af penge fra min egen pengepung. Og jeg har ikke fortrudt det et sekund. Selvom jeg kan have lyst til at sælge ham, får han mig altid til at smile, bare ved at kigge på mig. Selvom jeg har bandet ham langt væk, får han mig altid til at tilgive ham igen, blot ved at kigge på mig. Han er bare det hele værd <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce