Islænder Draumur fra Grøndalen Islænder Draumur fra Grøndalen Islænder Draumur fra Grøndalen Islænder Draumur fra Grøndalen Islænder Draumur fra Grøndalen
Marie Smidstrup
Følg
Følger Følg ikke

Marie Smidstrup

Kvinde, 29 år, Nordjylland
Oprettet: 11. jan 2008
Offline - Senest online: 15. dec 2020 Bruger er på filterliste

Hejsa :D

Nu er du landet på min profil!
Kig lige rundt på mine ponyer og hest, og fortæl hvad du synes om dem :)

En smule om mig:

22. okt. 2011
I sensommeren 2011 blev både Pjok og Molly solgt. Det var og er forfærdeligt. Der var en gang, hvor vi altid snakkede om "Pjok og Molly". Vi tog ud til "Pjok og Molly". Vi Sagde ikke : Over til ponyerne. Eller noget andet. Men nu siger vi ingenting. Selvom deres ejer købte en Islænder, Draumur, som er enormt skøn og alt muligt og som jeg gerne må ride på, så er det ikke det samme at være derovre mere. Hvem skal vi nu overnatte hos? Hvem skal min veninde og jeg nu ride ture sammen på? Det ved ingen. :'( Jeg savner mine to yndlings ponyer!

Jeg elsker jeg at fotografere! I Juni 2010 købte jeg et Nikon D5000 og to objektiver: Nikkor 18-55 VR og Nikkor 55-200 VR. Og så fik jeg et Nikkor 35-70 fra min morfars gamle Nikon - manuel fokus.
Jeg interesserer mig mest for de kreative muligheder, der ligger i et kamera. Derfor bruger jeg mange forskellige indstillinger, og tager kreative billeder. Altså slet ikke kun af heste - men det er rart med billeder i god kvalitet af sine most liked dyrevenner :-)
Kig min photostream på flickr.com: http://www.flickr.com/photos/56072738@N05/

Jeg tager billeder af andre til en meget rimelig pris! Kig nogle at de nyeste fotoalbum herinde, hvis det er:-)

*Gammel info:*
Jeg rider på lidt forskellige heste - her fortæller jeg lidt om dem :
Der er Pjok og Molly, som jeg og min veninde må ride
når vi har lyst. Vi har startet stævner, ringridning og redet
hundredevis af ture. Vi har overnattet ude hos dem og haft dem med på ridelejr. Desuden har jeg planer om at starte i et væddeløb til sommer 2011! Det bliver helt sikkert en fed dag !
Jeg har også haft lånt Pjok i oktober 2010 - en hel måned. Nok en af de bedste måneder i mit liv. Fedt at have egen hest :)

Jeg har også part på den skønne, unge hoppe Melanie! Vi rider mest dressur og håber på Nibe Cup i 2011. Vi er godt på vej, vil jeg sige!
Til forår regner jeg med at starte til springundervisning. Det bliver spændende!
Melanie har ikke startet stævner før, så jeg håber hun kan holde hovedet koldt...
Men alt i alt er Melanie en dejlig hest, som jeg er glad for at kunne præge og forme selv. Har nu (dec 2010) redet hende i 8 måneder. <3
* Melanie er blevet aflivet fordi hun var halt. Det er frygtelig trist. Da hun ikke var min hest, var det ikke min besluting at tage. Jeg savner hende frygtelig meget!

Så er der jo Silke. Eller var :( Lige da jeg fik lov til at ride elevponyen Silke flere gange om ugen efter halvandet år hvor hun kun blev redet af mig. Det begyndte at gå rigtig godt i foråret 2010. Og vi skulle snart til stævne. Men så, så får jeg en SMS, hvor der står "Silke bliver hentet om en halv time." Bare sådan ud af det blå. Halvanden uge til stævnet, jeg havde nærmest part på ponyen, men alligevel bliver hun bare revet væk fra mig. Jeg må indrømme at jeg græd og var vred. Jeg har kun set hende én gang siden. Så blev hun sat tilsalg. Jeg var tæt på at købe hende, men mine forældre tager det aldrig seriøst. Så nu ved jeg ikke hvor hun er :,(
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce