Line Skou .

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online i går kl. 18:33
Brugerstatus: Aktiveret-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 19 år
Oprettet: 19. jan 2008
Landsdel: Nordjylland
Mit navn er Line Skou og jeg født i 1995.

Min interesse for heste startede tilbage i år 2005, hvor en veninde tog mig med til en ridetime. Siden da har jeg været bidt af livsstilen med heste.
Heste fylder største delen af mit liv, og selvom jeg må give afkald på mange ting, så fortryder jeg det ikke! Nærvær med heste lærer mig så meget om mig selv og andre og intet andet kan erstatte det i mit liv!

Jeg rider i Mariager Rideklub (MORK), som er et super hyggeligt sted. Jeg sidder også i bestyrelsen som juniorrepræsentant og vandt i år 2009 prisen som ”årets arbejdsbi” sammen med den anden juniorrepræsentant Mia Jessen.

Jeg har altid redet i Mariager Rideklub, hvor jeg har redet en række forskellige elevheste gennem tiden. Jeg startede på Benjamin, en gammel godmodig vallak, som jeg lærte de grundlæggende ting på og startede et par begynder stævner med. Senere skiftede jeg til en rød 2’er pony, Smilla, som jeg lærte en del på. Hun var ikke særligt skolet og her begyndte min ”dressurtræning” for første gang. Da Smilla fik konstateret spat, fik rideklubben en ny pony ved navn Lady Dee.
Lady red jeg gennem resten af min pony tid, hvilket vil sige omkring 3 år. Hende lærte jeg super super meget på! Hun var ikke særligt samarbejdsvillig da hun kom, men i løbet af årene fik jeg redet hende til en nogenlunde dressurpony og en særdeles fin springpony! :-)

Ved siden af rideskolehestene har jeg redet mange andre ponyer for forskellige mennesker. I 2008 begyndte jeg at ride ponyen Kastania, som har lært mig at stole på heste i det fri. Hende ser jeg stadig engang i mellem, når jeg passer hende og hendes to foldkammerater i ferier :-)
Jeg har desuden redet min gamle ridelærers pony Kaffe. Han er en helt fantastisk pony, som hun i sin ponytid sprang store stævner på. Nu er han en ældre herre med dårlige forben, men som fungerer godt som dressurpony! Han startede min store interesse for dressur og hjalp mig godt på vej til at forbedre mig som rytter!
Ellers hjalp jeg også med min ridelærers ponyer hun købte til videre salg. Det har givet mig større erfaring omkring bl.a. tilridninger, håndtering af ungheste og hingste :-)

D. 30. oktober 2010 skiftede jeg så rideskolehestene ud med min egen hest, Issebelle. Hun er min første og eneste hest, som jeg allerede har haft mange oplevelser med.

Isse står opstaldet i en lille privat stald ved navn Stald Kildehuset. Der er opstaldet i alt 6 heste, 3 af ejerens og 2 af min gode veninde Mettes.

Til dagligt går jeg på Mariagerfjord Gymnasium i 2.g, på Naturvidenskabelig linje med Matematik A, Kemi B og Fysik B. Det er ofte en stor mundfuld både at få tid til heste og lektier/afleveringer. Derfor er jeg dybt taknemmelig for, at de mennesker jeg har omkring mig, altid er klar til at give en hånd med, når tingene bliver lidt svære at nå alene!

Tag meget gerne et kig rundt på min profil. De fleste heste som er nævnt i teksten, kan findes, med deres individuelle historier :-)
Jeg bedømmer og kommenterer altid tilbage ;-)

Annoncer 

Fotoalbum (73)

Beskrivelse
Oprettet
Student 2014
Student 2014
Lidt billeder med hest og hue ;-)
3. jul 2014
Isses 19-års fødselsdag
Isses 19-års fødselsdag
Billeder af Isse fra hendes 19 års fødselsdag d. 10. april 2014 <3 Både billeder med mig og hendes partrytter Laura :-)
12. apr 2014
Longering og markbilleder 04.07.12
Longering og markbilleder 04.07.12
En varm dag hvor Issen blev longeret :-) Bagefter skød vi et par billeder på "skridte af"-trækturen! Taaaak Mette for billederne!
12. aug 2012
Se alle

Seneste forumemner (142)

Emne
Oprettet
Akut smed i Nordjylland
Generel diskussion
30. aug 2013
Tysk resume
Gruppe Diskussion
18. aug 2013
6. aug 2013
Se alle

Videoklip (57)

Beskrivelse
Oprettet
TREC stævne i Mariager 23-09-2012
Sammenklip af mange forskellige ryttere til TREC stævne i Mariager Rideklub (MORK) :-) Vi havde den skøneste dag og nød det alle i fulde drag!! Jeg deltog selv på min hoppe Isse, hvilket var vores TREC-debut, men helt sikkert ikke sidste gang vi prøvede det ;-)
7. jan 2013
2 års video <3
En video jeg lavede i anledningen af at have haft Isse'pigen i to hele år!
6. jan 2013
Dream on! Dressur d. 28. august 2012
With a laugh and a joke and a smile you can go like a million miles everything's gonna be okay it's okay, it's okay okay with a dream and a positive mind you'll make it everytime everything's gonna be just fine it's just fine, it's okay okay Dream on, dream on baby let's go and change the world tonight you can if you believe it dream on, and you will be alright Video fra dressurundervisning med Issen d. 28. august. Hun er blevet meget nemmere at ride på det seneste og er endeligt begyndt at acceptere biddet mere og slippe underhalsen! :-) Tusinde tak til Mette for at filme!
1. sep 2012
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Knabstrupper LillePut (lille)
Velkommen
5. jan
Anden særlig race Lady Dee (Lady)
Lady pigen
3. nov 2014
Anden særlig race Serafina Pekkala
Hej du! Har du set at man som VIP kan oploade 50 billeder på gallerierne?? :p
26. jul 2013

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav1
  • Middel151%
  • Høj158598%
  • Ekstra høj191%
  • Angivet antal stemmer: 1620
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×