Anden særlig race Pepsi Anden særlig race Pepsi Anden særlig race Pepsi Anden særlig race Pepsi Anden særlig race Pepsi
Team GRR4 Dolce & Marquis .
Følg
Følger Følg ikke

Team GRR4 Dolce & Marquis .

Kvinde, 47 år, Sønderjylland
Oprettet: 22. jan 2008
Offline - Senest online: 6. jul 2015 Bruger er på filterliste

Jeg er en ung quinde på 38 somre, jeg bor i det sønderjyske sammen med min dejlige mand, på et skønt lille landsted. Jeg er uddannet landbrugsteknikker, og arbejder som faglærer på Glad fagskole i Esbjerg, underviser i Glad Zoo i Lintrup :)

D. 26 maj 2008, blev jeg mor til lille Christian. Der er selvfølgelig også billeder af ham i fotoalbummet. Det meste af min fritid bruger jeg på mine skønne heste: Melvads Marquis og Dolce R, Lillekjærgårds Clair, hendes lille hingsteføl Nørballes Arthur, og selvfølgelig smukke sally, vores hund som er at finde på hundegalleriet under blandede racer. :o) Jeg må da heller ikke glemme vores dovne katte, Lillemis, Mille og Krumme. Vi har også tre skønne hængebugesvin, Bellis, Tusindfryd og Orla. Er der mere I har lyst til at vide, er I altid velkommen til at spørge, ellers kan I læse om min familie og Co. på vores hjemmeside.

Ja så er der da sket lidt på Bondegården siden sidst, begge vores søer har fået smågrise. Jeg har oprettet et album med dem. Vi har også fået en ny pony, lille skønne Pepsi :) Vores elskede gamle hankat Krumme har vi desværre måtte aflive, men så er der kommet lidt nye katte til siden.

10 juli 2013 har jeg termin, og Christian skal have en lillebror, det bliver en lille Frederik så det glæder vi os meget til. På gensyn :)

17 juli meldte lille Frederik sin ankomst. En skøn lille fyr på 3610 g og 52 cm, så nu er der virkelig gang i den på bondegården. Der er også kommet lidt ekstra til på hestekanten. Vi har fået en skøn slovensk pony Varin, og vores lille Clair er også kommet hjem igen, så der er gang i den her på Bondegården :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce