Dansk Varmblod Hølmkær's Athos Dansk Varmblod Hølmkær's Athos Dansk Varmblod Hølmkær's Athos Dansk Varmblod Hølmkær's Athos Dansk Varmblod Hølmkær's Athos
Camilla E
Følg
Følger Følg ikke

Camilla E

Ikke angivet, 33 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 31. jan 2008
Offline - Senest online: 18. mar 2023 Bruger er på filterliste

En norsk pige der bor i Danmark for at ride! Er snart færdig med 3.g på Greve Gymnasium. Har en 6 års der hedder Athos, og han rider jeg stævner med. Gik 5 års sidste år, blev bl.a. udtaget til VM dressur for ungeheste for Norge. Vi rider undervisning ved Annette Toft og Michael Søgaard i Hillerød.

Jeg hadde tidligere en anden hest, Wilas, som jeg købte ved Hasse Hoffmann i 05. Fra 06/07 arbejdet jeg hos Hasse, og Wilas var med. Vi lærte hinanden godt at kende og til sidst der, gik han både arbejds-piruetter, changementserier for bl.a. hvert 2. galop-spring, noget piaffarbejde (han var ikk så god til det), men han lærte mig helt vildt meget! Vi var med til flere landsstævne, Norgesmesterskab for hold i 07. blev kvalificered til Norgesmesterskab indiv. og var med til landslagssamling i november 07, lige inden jeg solgte han.

Har tidligere redet pony, og vi deltog i Kredsmesterskab, mange landsstævne, Indendørs Norgesmesterskab og udendørs Norgesmesterskab. Hun blev for lille, hun var kun en kat.3 pony. Men jeg tilred hende selv, købte hende da hun var 3 år og jeg var 10. Jeg solgte hende da hun var 7 år, og på det tidspunkt gik hun FEI ponyprg.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce