Islænder Hlada frá Árbakka Islænder Hlada frá Árbakka Islænder Hlada frá Árbakka Islænder Hlada frá Árbakka Islænder Hlada frá Árbakka
Andrea&Hlada !
Følg
Følger Følg ikke

Andrea&Hlada !

Kvinde, 29 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 12. feb 2008
Offline - Senest online: 27. apr 2014 Bruger er på filterliste

Hej,

Dette er min profil herinde, jeg vil prøve at fortælle lidt om mig i denne lille tekst.

Jeg hedder Andrea, er 17 år og går på Gefion gymnasium inde i København, sidste år var jeg på efterskole på Helgenæs.
Jeg har en dejlig lille islænder i Hillerød, som hedder Hlada. Hlada er en ret speciel hest - man ved sgu aldrig hvad man oplever, når man er sammen med hende. Netop derfor er hun en fantastisk lærer.

Som mange andre herinde går jeg meget op i heste.
jeg har sådan nogle perioder hvor jeg nørder et eller andet helt vildt. F.eks nørdede jeg Xenofon en sommer.

Jeg interesserer mig for godt horsemanship og prøver hele tiden at forbedre min omgang med heste. Jeg forsøger så godt, jeg kan, at give min hest et sundt og godt liv og prøver at gøre min træning så hensigtsmæssig som muligt. Jeg rider efter principper fra den akademiske ridekunst.

Jeg er startede fornylig med parkour fordi jeg havde brug for en bedre kropsbevidshed for at kunne træne min hest, nu gør jeg det fordi min krop elsker det. (Kan anbefales).

Min hest rides uden bid, fordi den trives bedst med det (hvilket jeg senere har fundet ud af nok skyldes hendes ulvetænder).
Nu har hun fået sko på igen fordi hun ikke kunne gå frem og tilbage fra græs uden at være ret ømtået. Barfod er godt, bare ikke for enhver pris.
Jeg er måske ved at købe en ny barok bomsadel, som hesten var meget glad for, så vi rider nok snart ikke bomløst mere.
På den måde ændrer tingene sig hele tiden. Dynamik er godt og man bliver aldrig færdig med at lære og forbedre forholdene. Men det er jo fint for vejen er målet.

"Slut følge med dem, der søger sandheden, men vær forsigtig med dem, der siger, de har fundet den." Min grandonkel, Jens martin knudsen.

"Man kan altid vække et menneske, der sover, men end ikke den værste larm kan vække folk, der bare lader, som om de sover." fra Jonathan Safrans bog "Om at spise dyr"
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce