Sportsaraber (A) Vestergaard Emmi (R.I.P.) Sportsaraber (A) Vestergaard Emmi (R.I.P.) Sportsaraber (A) Vestergaard Emmi (R.I.P.) Sportsaraber (A) Vestergaard Emmi (R.I.P.) Sportsaraber (A) Vestergaard Emmi (R.I.P.)
*FIFI* x D
Følg
Følger Følg ikke

*FIFI* x D

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 23. feb 2008
Offline - Senest online: 6. jul 2018 Bruger er på filterliste

Hej :) Jeg hedder Josephine, men bliver kaldt fifi af alle :P Jeg er 16 år ;)
Jeg rider Military på høj plan ude på Søborggård Hestecenter. Jeg har redet cncp1* et stykke tid af sidste militarysæson.

Jeg red på Vestergaard Emmi. Den sødeste pony jeg nogensinde har kendt. Hun blev aflivet d. 8 september, fordi hun blev sparket ude på folden, så hun brækkede benet. :'( selvom det er et stykke tid siden savner jeg hende utroligt meget hver dag. Dengang vidste jeg ikke hvordan jeg ville komme videre, men kom videre. Ved bare ikke hvordan. Hun var den pony jeg elskede over alt på jorden. Hun elskede at springe, men dressuren var ikke hendes favorit - men sådan var Emmi! Næste år skulle vi til DM, NM og måske EM. Men ikke nu :'( Savner dig Emmi!

Jeg ride nu på Habidi. Det er en sød pony, men ikke Emmi selvfølgelig. Den springer rigtig godt - kan springe huse! også går den en flot dressur. Så lad os se hvad vi når næste militarysæson!

Udover Habidi rider jeg også en lille hest der hedder Pistacie, hun er rigtig sød. Og hun er rigtig dygtig til at springe, men vi skal lige arbejde lidt på dressuren, selvom det går rigtig godt! ;)

Jeg har tilredet Chilli, en rigtig sød hest på 160. Det gjorde jeg forået - sommeren - efterået sidste år. Men han er desværre for doven, så Sally (min ridelærer), har fået ham solgt til en rigtig sød familie - som rigtig vil nusse om ham. Han er et rigtig nussehovedet. ^^
Det her år skal jeg tilride Empire, føllet til min dejlige Emmi :'( Så lever noget af hende i det mindste videre..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce