New Forest Stegstedgårds Figaro New Forest Stegstedgårds Figaro New Forest Stegstedgårds Figaro New Forest Stegstedgårds Figaro New Forest Stegstedgårds Figaro
Lotte Wulff D
Følg
Følger Følg ikke

Lotte Wulff D

Kvinde, 40 år, Vestsjælland
Oprettet: 25. feb 2008
Offline - Senest online: 22. aug 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er en kvinde på 29 år som er helt vild med New Forest ponyer.
Jeg arbejder som folkeskole lærer i Hårlev og bor sammen med min mand - Morten - og vores dejlige labradortæve - Milly:-)
Jeg tilbringer meget tid sammen med mine og mine forældres dejlige ponyer, som står på mine forældres New Forest stutteri i Herfølge.

Jeg har selv 4 New Forest ponyer:
Odbjergs Imari - som er en 24 årig skimmel hoppe (den 19.april 2013) og som er kåret i 1.klasse med bronzemedalje og hun er desuden også elitehoppe. Imari opnåede at blive B-pony i dressur da jeg stadig havde ponyalder tilbage og har siden været passet af min protegé Julie Ivanoff og i slutningen af 2004 besluttede vi at lade Imari gå på pension og hun fik sit sidste føl i 2009 og går nu og hygger sig sammen med de andre ponyer & heste.

Lundemarksgaårds Solist - som er en 4 års dunfarvet hingsteplag efter Lundemarksgårds Sol & Champiz - Jeg købte Solist's mor - Sol før hun blev født og solgte hende til Catarina som står på Lundemarksgård i vinteren 2009. Solist har et fantastisk temperament - og tager alting med ophøjet ro og jeg glæder mig til når vi kommer rigtigt i gang med at ride ham. Jeg regner med at han skal sælges - hvornår ved jeg ikke endnu.

Lundemarksgårds Saga - som er en 9 års brun hoppe efter min egen Odbjergs Imari og vores hingst Stegstedgårds Figaro - Jeg købte Saga i sensommeren 2006 og i 2007 blev hun kåret i 1.klasse med bronzemedalje (ligesom sin mor). Saga fik et 'R' for ridelighed på sit NF nummer da hun som 4 års gik 73% i en gangartsklasse efter kun 1½ måneds ridning. Saga blev efterfølgende redet lidt og har også holdt nogle pauser - i 2009 satte jeg Saga i fol med Firfod Jens Lyn og fik en dejlig hingstebasse i 2010 - Tengel:-)
I foråret 2010 begyndte en pige ved navn Fie at passe Saga og det lader til at de to vil få mange gode timer sammen:-)

Lundemarksgårds Tengel - Saga's første føl og er nu 3 år gammel - han er efter Firfod Jens Lyn og er selvfølgelig den smukkeste og dejligste man kunne tænke sig :-)

Derudover har jeg redet vores hingst Stegstedgårds Figaro, som i 2013 bliver 18 år. Figaro er tidligere A-pony i dressur og har sprunget MB spring. Jeg har redet dressur for HESTE på Figaro og startet LA1, 2, 4 og 6 på distriktsplan på ham med mange sejre og placeringer.

Vi har rigtig mange gode ponyer på vores stutteri - kig forbi vores hjemmeside og se dem!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce