Dansk Varmblod Hertzin Grønvang Dansk Varmblod Hertzin Grønvang Dansk Varmblod Hertzin Grønvang Dansk Varmblod Hertzin Grønvang Dansk Varmblod Hertzin Grønvang
Julie H
Følg
Følger Følg ikke

Julie H

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 19. dec 2004
Offline - Senest online: 24. jan 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 19 som bruger meget tid på mine heste. Jeg har 2 skønne connemarahopper (Rosie og Salia), 1 DV dressur hoppe (Snow Bird) og et hoppeføl efter Blue Hors Don Schufro (Hertzin), som er min kommende stjerne. Min mor har en haflinger, Aron.
Lige nu er jeg i gang med tilridning af Aron og Salia, de har været okay søde indtil videre :) .

Jeg har redet siden jeg var 6 (jeg holdt dog en pause da jeg var 7-8 år) og jeg har redet mange steder og MANGE mange forskellige heste og ponyer. Taget i betragtning af hvor mange forskellige heste og steder jeg har redet, er jeg egentlig ikke faldet særlig meget af. Men jeg fik også undervisning af en beridder på en meget nervøs unghest, som sagde jeg fulgte hesten utroligt godt når den pludselig sprang til siden, stejlede eller noget helt andet. Jeg red et sted hvor jeg hjalp med tilridning af ungheste, men det er først her på det sidste jeg har fundet ud af hvor meget jeg virkelig holder af at have med de unge heste at gøre, og synes det er super sjovt at være i gang med tilridningen af to af vores egne.

Jeg fik min første hest, Mosens Rose Maree, da jeg var 13, der havde min mor købt aron et år inden. Hun er bare min yndling. Vi har lavet så utroligt meget sjov og spas sammen, der er nærmest ikke det vi ikke har lavet sammen. Rosie stoler 100 % på mig (-og jeg på hende), og jeg kan simpelthen få hende til alt. Det er super dejligt at vi har sådan et godt forhold.

Så sendte vi Rose til bedækning i 2003, og d. 16. April 2004 kom Salia til verden. Hun ligner Rose totalt, både af udseende og sind, det er jeg SÅ glad for!

Dernæst kom Snow Bird i 2008. Jeg manglede en hest at ride dressur på, nu Rose er blevet for gammel og bare er hyggehest. Snow bird er en utrolig dejlig og charmerende hest.

Til sidst kom Hertzin. Jeg faldt fuldstlndig for hende inde på Horse.dk. Så vi købte hende altså :)

Mine heste er det bedste i verden, de kan gøre en glad på en dårlig dag, og de er der bare altid for en.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce