Fjordhest Siri Kaptain (stjernen) (  var min låne Hest)<3 Fjordhest Siri Kaptain (stjernen) (  var min låne Hest)<3 Fjordhest Siri Kaptain (stjernen) (  var min låne Hest)<3 Fjordhest Siri Kaptain (stjernen) (  var min låne Hest)<3 Fjordhest Siri Kaptain (stjernen) (  var min låne Hest)<3
Team  Sif  og Sandra <3

Team Sif og Sandra <3

Kvinde, 19 år, Østjylland
Oprettet: 9. mar 2008
Offline - Senest online: 9. apr Bruger er på filterliste

jeg er en pige på 17 år som er både hunde og hestepige, har min egen hund og hest min hund hedder Amber hende har jeg dog så ikke længere da hun i 2014 i august fik konstateret kræft og efter 10 dage måtte jeg tage den hårde besslutning og sige farvel til hende og i december 2014 købte jeg mig en ny hund og hun hedder Bella og min hest hedder Sif Kaptain. Sif Kaptain fik jeg af mine forældre i komfirmations gave den 15/04 2012 og hende har jeg planere om og nå rigtigt langt med, jeg Har redet i lige siden jeg var 4-5 år,jeg springer lidt, men kun for sjov, jeg rider dressur som jeg rider seriøst for det er det der intressere mig, og ville gerne nå langt inde for dressuren og jeg rider en masse skov ture om sommeren når der er godt vejr og når jeg har lige lyst til en smut i skoven. Jeg elsker og være sammen med dyr.<33
jeg har også en lille selvskabs pony som hedder prins, ham har jeg for at hygge med, og ellers bare sådan Sif har en og gå med<3

jeg har startet DM i 2012 på Sif'es mor
DM i 2014 på Sif

regner med at skal Ride DM i 2015 på Sif, og måske ride nordisk i 2015 også. da det er mit sidste junior år.
Mit hjerte er faldet for fjordheste og det vil det nok altid være. Jeg vil vise folk at fjordhestene kan være med på lige plan med de store heste. Jeg elsker at vise dem frem i sporten og prøve at ændre folks fordomme om dem. Fjordhesten har i løbet af de seneste år været igennem en kæmpe udvikling. Det er vigtigt at flok får set hvor alsidig en hest det enlig er.


"Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske"."

Fjordheste:)
1_ Sig ikke en fjordhest ikke kan dressur og springe...
2_ Sig ikke fjordheste ikke er en god ride hest...
3_ Bare fordi er mere rubuste end andre heste så sig ikke de er tykke...
4_Sig ikke at fjordheste altid burde være billige...
Fjordheste er en ven man kan have hele sit liv... så tænke på det inden du bedømmer en fjordhest...
En fjordhest kan sagtens springe og gå til biddet...

Jeg elsker fjordheste og er stolt af det:)<3
Følg
Følger Følg ikke

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}