Team Sif og Sandra <333 og Prins <3

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online 20. okt kl. 19:34
Brugerstatus: Aktiveret-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 17 år
Oprettet: 9. mar 2008
Landsdel: Østjylland
jeg er en pige på 16 år som er både hunde og hestepige, har min egen hund og hest min hund hedder Amber og min hest hedder Sif Kaptain. Jeg reder og passede Siri Kaptain for stutteri Kaptain,som jeg er/var vild med jeg rider hende ikke mere begrund af jeg har fået min egen hest Sif Kaptain af mine forældre i komfirmations gave den 15/04 2012 og hende har jeg planere om og nå rigtigt langt med, så der for må jeg stoppe med og ride på Siri begrund af tids mangel, så jeg har aftalt jeg kan tage siri når jeg har tid og overskud, der er nu en pige som rider på Siri, hun behandler hende ordenlig og siri ser ud som om hun hygger sig med det, det er dog meget hårdt og se en anden ride på Siri og så tænke jeg ikke skal ride mere på hende mere, mit sidste med Siri var til DM i år 2012 og der klart hun sig ret godt vi blev nr 13 ud af 28 hun var 2 fra og gå i finalen, jeg var ret stolt over og nå mit mål med Siri det troede jeg ikke jeg skulle, men det kom jeg til fordi jeg troede på det og kæmpede for det<33, jeg Har redet i lige siden jeg var 4-5 år,jeg springer lidt, men kun for sjov, jeg rider dressur som jeg rider seriøst for det er det der intraserre mig, og ville gerne nå langt inde for dressuren og jeg rider en masse skov ture om sommeren når der er godt vejr og når jeg har lige lyst til en smut i skoven. Jeg elsker og være sammen med dyr.<33Mit hjerte er faldet for fjordheste og det vil det nok altid være. Jeg vil vise folk at fjordhestene kan være med på lige plan med de store heste. Jeg elsker at vise dem frem i sporten og prøve at ændre folks fordomme om dem. Fjordhesten har i løbet af de seneste år været igennem en kæmpe udvikling. Det er vigtigt at flok får set hvor alsidig en hest det enlig er.


"Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske"."

Fjordheste:)
1_ Sig ikke en fjordhest ikke kan dressur og springe...
2_ Sig ikke fjordheste ikke er en god ride hest...
3_ Bare fordi er mere rubuste end andre heste så sig ikke de er tykke...
4_Sig ikke at fjordheste altid burde være billige...
Fjordheste er en ven man kan have hele sit liv... så tænke på det inden du bedømmer en fjordhest...
En fjordhest kan sagtens springe og gå til biddet...

Jeg elsker fjordheste og er stolt af det:)<3

Annoncer 

Fotoalbum (39)

Beskrivelse
Oprettet
DM 2014
DM 2014
Sif og jeg blev placeret som delt 3 plads i første afd. med 68,103 % og endte som samlet nummer 10 <3 men havde Sif ikke mistet engergien og kraftern...
15. sep
Sif træning den 30-06-2014
Sif træning den 30-06-2014
min dejlige Sif og mig til dagens træning <3
30. jun
Sif træning den 22/04-2014
Sif træning den 22/04-2014
dejlig træning i skønt vejr
22. apr
Se alle

Seneste forumemner 

Videoklip 

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Welsh Pony (sec B) SKOVBJERGS BLAI
j Iwona M jeg og mine forældre har haft da hun var yngre og hun har været min ride hest. hun har fået 3 rigtige smukke føl ved os. og det er det eneste der er ind...
19. sep
Shetlænder Nicoline ( en lille Stjerne ) <3 <3 <3 (tidligere
mange tak. jeg tror på hun har det godt:-)
18. feb
Fjordhest Sif  Kaptain ( min  store stjerne/guld klump) <3<3
mange tak:-)
29. jan

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav0
  • Middel11%
  • Høj17689%
  • Ekstra høj2010%
  • Angivet antal stemmer: 197
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×