Holstener Calvero - Hvil i fred Holstener Calvero - Hvil i fred Holstener Calvero - Hvil i fred Holstener Calvero - Hvil i fred Holstener Calvero - Hvil i fred
Johanna B
Følg
Følger Følg ikke

Johanna B

Kvinde, 31 år, Nordsjælland
Oprettet: 21. mar 2008
Offline - Senest online: 8. maj 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er den lykkelige ejer af hoppen Victoria <3

Jeg begyndte at ride i marts 2001. I starten gik jeg til handicapridning, men skiftede hurtigt til den "normale" rideskole Barthahus tættere på mit hjem, da jeg ikke lærte noget ved at blive trukket rundt i skridt :P Efter fire år på rideskolen fik jeg ved et tilfælde part på Calvero - en hest jeg havde den utrolige ære at kende og elske i 5½ år og som altid vil være savnet... Heldigvis var hans timing god, han kom ind i mit liv da jeg havde brug for ham og han ventede med at krydse over regnbuebroen ind til at han vidste at jeg var klar til at slippe ham <3 kloge hest :)

Endelig, efter 10 år, hvor jeg har redet og elsket andres heste, købte jeg min egen hest - jeg skulle ihvertfald ikke have en hoppe, men det var altså hvad der endte med at komme hjem i stalden :) Victoria har desværre tre kodemus (meget små og kun en i hvert led), det slog skår i glæden og hun kom ikke hjem lige med det samme - jeg tænkte det godt igennem og jeg besluttede mig for at se hende en gang til... Det gjorde jeg så, på den dag Calle ville have fyldt 23 år og to dage senere bød jeg på hende (3 måneders dagen for Calles død) og d. 26. april - dagen efter stod hun i stalden :D Måske er jeg bare sindsyg, men at min gamle og nye hest på den måde kan "kodes sammmen" betyder noget for mig :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce