Islænder Abbadís frá Miðkoti Islænder Abbadís frá Miðkoti Islænder Abbadís frá Miðkoti Islænder Abbadís frá Miðkoti Islænder Abbadís frá Miðkoti
|En bidløs tölter|
Følg
Følger Følg ikke

|En bidløs tölter|

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 25. mar 2008
Offline - Senest online: 20. apr 2022 Bruger er på filterliste

Hej - Jeg hedder Mette Thomsen. :)

Kort info:
Jeg er en pige på 23 år, som dengang jeg var 15 fik opfyldt drømmen om at få min egen hest. Det blev selvfølgelig den smukke islænder! ;) Jódís er min første hest, men jeg har redet siden jeg var 11 år gammel.
Jeg har i et halvt år (2012) arbejdet som staldpige i Århus i en stor lækker dressurstald. Det har jeg været utrolig glad for!
Desværre går jeg pt sygemeldt, og kan derfor heller ikke ride eller bruge mine to dejlige heste. :(
Jeg har lige sidst i marts fået en dejlig lille pony, så jeg nu har to heste. Fantastisk! :)
Jeg bor sammen med min skønne veninde lidt uden for Århus, og er så priviligeret at bo således, at mine heste kan gå lige i baghaven. :)
Jeg har mine egne alternative træningsmetoder, men bruger af princip mindst muligt udstyr. Motto: "Mindre udstyr, færre misforståelser".

Mere:
Oprindeligt startede jeg på rideskole, og red der et par år. Efterskolen kaldte, men heldigvis fik jeg holdt min ridning ved lige hos en flink dame, som lod mig ride hendes islænder som min egen hest.
Til min konfirmation fik min bedste veninde og eg et gavekort på en ridelejr på Meldgård heste (islændercenter), og det var egentlig der jeg første gang forelskede mig i islænderen, men der gik jo så et par år, inden det rigtig blev til noget. Islændere er der jo (oftest) ikke så mange af på almindelige rideskoler, så det blev ved dressuren lidt endnu. :)

Da min elskede ven, den pony jeg red på hos en flinke dame, skulle sælges, så jeg endelig en chance for at få min egen pony. Det krævede voldsom overtalelse af mine forældre, så da jeg endelig fik lov, var det for sent. En familie var kommet og kigge på hende samme eftermiddag, så da jeg ringede om aftenen var der ikke noget at gøre.. :S

MEN.. Nu havde jeg jeg fået lov til at få en hest, så det var bare om at finde den rigtige. Når det ikke kunne blive den elskede pony fra før, skulle det selvfølgelig være en islænder. Det tog mig ikke lang tid at finde Jódís. Skønnere, frækkere, mere bedårende hest havde jeg ikke set, så der var ingen tvivl..
And so, here I am.

Jeg elsker at ride tur. En god spurt ved stranden, eller ud over en mark med løse tøjler kan efter min mening ikke overgås. :D
En fri hest er en smuk hest!

Jeg har nu to heste. En lille bitte pony har altid været en drøm, der nu gik i opfyldelse. Den lille har ekstremt meget vilje, så hun er bestemt et spændende projekt. :)
Jeg er rigtig glad for hende, og der er ingen tvivl om, at hun lige som Jódís skal blive hos mig. Altid. Jeg er typen, der ikke kunne forestille mig at skulle bytte heste ud sådan en gang imellem. Min Jódís er uden tvivl noget af det jeg er aller mest stolt af ved mig selv. Hun er mit mesterværk, mit ét. Jeg er ikke speciel. Jeg er ikke særlig dygtig til noget, særlig klog, smuk eller andet. Men Jódís giver mig en følelse af, at jeg har udrettet noget. Alt det hun kan, og den hun er blevet til efter al den træning og de mange timer jeg har brugt på hende gør mig stolt. -Og det vil jeg altid være. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce