Oldenborg Elias af Lundsager Oldenborg Elias af Lundsager Oldenborg Elias af Lundsager Oldenborg Elias af Lundsager Oldenborg Elias af Lundsager
Liggiline
Følg
Følger Følg ikke

Liggiline

Kvinde, 28 år, Nordsjælland
Oprettet: 26. mar 2008
Offline - Senest online: 22. okt 2019 Bruger er på filterliste

Hej og velkommen til min profil

Jeg hedder Line og er en frisk pige, der elsker og ride. Jeg startede med at ride da jeg var 6 år, ude på GBR. Da jeg så blev 10 kom min mor hen og sagde at de havde købt en af rideskolens heste. Og sådan kom Pondus ind i mit liv. I den tid jeg har haft Pondus har både ham og mig lært meget og det var både inden for spring og dressur. Vi har også været til stævner i både spring og dressur, Pondus var mest til spring da han ikke rigtigt havde nogen energi i dressuren. Men spring kunne han godt lide og det var der vi kom hjem med nogen fine røde rosetter. Jeg har lært meget af Pondus, men man skal også vide og kunne jeg ikke komme på ham. Pondus blev solgt og er kommet hjem til en god familie og passer godt på ham.

Da Pondus blev solgt havde jeg ikke noget at ride på, men fik så en part, på en hoppe ved navn Tara. Tara rad jeg på i et halvt år, hvor vi noget og starte en LC2 klasse i dressur og en ring og spring klasse på 60 cm i spring. Hun var det helt modsatte af Pondus, hun var en hest med meget energi. Men det lært jeg meget af da man altid skulle sidde og trykke til Pondus. Hende der havde Tara havde og en friser som jeg også rad lidt på. Han var meget stor og tyng, og så kunne han ikke så meget.

Så skulle jeg på efterskole her 2011-12 hvor jeg gerne ville have en hest med. En af min mor's venner kendte så en der havde Oldenborger, og han ville gerne af med Emil.

Jeg fik Emil da han var 2 år og ugen efter blev han så 3. og der gik jeg så gang med at tilride og det er gået meget godt.

Så er jeg kommet på efterskole med Emil. Det er bare så godt og det er helt vildt så hurtigt han lære og vi hygge helt vildt meget. Det går meget hurtigt for ham og han vil så gerne men ved jo at man skal passe på. Der er mange af de ting vi laver som han ikke har prøvet før, det går han bare ind og gør (næsten). Men han gør et godt forsøg. Et halt år er nu gået og vi er kommet langt, det går bedre og bedre, han er sej. Så er vi kommet hjem efter et super godt år på efterskolen. Nu skal vi til championat. Han var super sej og vi kom igennem med 7,22 så er mega stolt af ham det søde mule hoved.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce