Shetlænder Mads Shetlænder Mads Shetlænder Mads Shetlænder Mads Shetlænder Mads
Julie. elsker alle mulerne<3 .
Følg
Følger Følg ikke

Julie. elsker alle mulerne<3 .

Ikke angivet, 30 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 29. mar 2008
Offline - Senest online: 28. jun 2014 Bruger er på filterliste

hej. Jeg hedder jeg Julie Nielsen. nemt. jeg er 16 år, og fylder 17 til april :) jeg startede som 10 årig med at ride lidt på min kusines pony. omkring en gang hver anden uge. jeg elskede at være ude i stalden, og muge, og strigle. som 12årig fik vi vores første heste hjemme, 2 STÆDIGE krikker, og en dejlig vallak. jeg begyndte og ride lidt af mig selv. og lærte mig selv rigtig meget. jeg fik en smule undervisning af min kusine. så fik vi 2 nye, mor&føl. og moren Maggie, hun blev min :) hun er den pony der har lært mig stort set alt hvad jeg kan idag. og hun har lært mig ikke at være bange. og at falde af, det bare er noget der sker. for jeg faldt af hende MAAANGE gange, d;
vi købte ponyer hist og her, solgte lidt igen fordi de ikke passede ind hos vores familie.

I dag ejer vi vores to først købte islændere Sjóli Fra Skuld Nord og Tjaldur fra Skuld Nord. vi har Frökk fra Enni som vi købe februar 09 og er importeret fra Island januar 09. så købte vi Grunner(Gandur) (kan ikke huske hvad han mere hedder). efter ham købte vi Gledi fra Vindekilde. (se far herinde (Gladnir fra Töftum) og så har min plejemor været så elskværdig at købe sig en ny lærermester, Ösp fra ? . Men hun står ikke hos os endnu.
Vi ejer også tre små shetlandsponyer. Mini Mulle og Mads, og alle hestene går sammen, og de trives helt fint d:

jeg elsker mine heste. og kunne aldrig gøre dem ondt, kunne ikke såre dem eller noget. og hvis det skulle ske jeg kom til at gøre noget der gjorde ondt på dem, er det næsten mig der tuder i; og så har jeg dårlig samvittighed.

Jeg gider ikke bruge tid på at fortælle dig at din hest skal under anden særlig race, hvis IKKE du HAR stamtavle. og gider ikke sige hvorfor jeg giver middel. så syntes jeg bare ikke din hest/pony er flot.
jeg gider ikke diskutere med dig. for mener iikke vi har noget at diskutere om, da vi altid vil have hver vores mening!? :)

Jeg forventer at komme til at ride nogen stævner :) men mine heste skal lige lære at tølte først. men det kommer :) og vi træner det.

Lad ikke frygten for at falde af, holde dig fra at ride hesten <3.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce