Dansk Varmblod Surprise R.I.P :'( Dansk Varmblod Surprise R.I.P :'( Dansk Varmblod Surprise R.I.P :'( Dansk Varmblod Surprise R.I.P :'( Dansk Varmblod Surprise R.I.P :'(
Wermuth !
Følg
Følger Følg ikke

Wermuth !

Kvinde, 31 år, Fyn
Oprettet: 27. apr 2008
Offline - Senest online: 6. okt 2015 Bruger er på filterliste

I.W.A.S.L. for EVER.... LOVE...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
§§ ¤¤ akseptere kun venner jeg kender så skriv en besked til mig hvor du kender mig fra :) ¤¤ §§
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej jeg hedder Iben,

jeg har redet siden jeg var 3 ½ år gammel og har igennem tiden redet mange forskellige heste og ponyer.

Da jeg var lille red jeg holdridning på Davinde rideskole, hvor jeg fik undervisning af Holger Terkelsen, han har lært mig alle de basale ting og lagt et rigtig godt og stabilt fundament for min videre udvikling indenfor ridningen.

Da jeg blev omkring en 13-14 år stoppede jeg på Davinde rideskole og startede på Dalumgaard hvor jeg fik udviklet min ridning en del.
Samtidig gik jeg på Gårdens fritidsklub hvor jeg først passede en pony som hedder Cassiopeia, derefter passede jeg Fimpe som desværre blev stjålet, hvilket var en forfærdelig oplevelse! Efterfølgende begyndte jeg at passe Pepsi pony. På gården fik jeg meget erfaring med pasning af heste og meget af det knap så sjove der nogle gange følger med det sjove hvilket har været helt fantastisk at have det i bagagen.

I konfirmationsgave fik jeg af mine forældre en halvpart i en hest. Det tog lidt tid at finde den rette, men jeg fandt en helt fantastisk lidt ældre Dansk Varmblods hoppe som hed Surprise, Surprise stod på Davinde rideskole så jeg kom tilbage til der, hvor jeg fik rigtig god undervisning af Astrid Terkelsen, Holgers datter. Jeg udviklede mig rigtig meget og startede en del dressur stævner hvor jeg vandt alle de klasser jeg startede mod andre. Denne halvpart stoppede desværre ret brat da der kom uoverensstemmelser med den nye ejer.

Derefter begyndte jeg at hjælpe med at tilride en Haflinger som hedder Katarina, da vi havde redet hende op blev hun solgt.
Omkring samme tid red jeg en blandings hest som hed Ramses, jeg sprang ham for at han var nemmere at ride i dressur for de to ejere.
Jeg hjalp samtidig også med en hest som havde været mishandlet som føl, jeg skulle prøve at få den til at være tryk under rytter og få den til at opføre sig ordentligt. Men da den ingen fremskridt gjorde i over et halvt år stoppede jeg da jeg ikke mente det var godt for den at blive brugt som ridehest.

Samtidig hjalp jeg Astrid Terkelsen med at ride de heste hun havde inde til tilridning og videruddannelse.

Jeg begyndte derefter at ride en lille blandingspony som hedder Pjevs og en Islænder som hedder Disa, begge står på Fraugde gård, efter at jeg havde redet Disa lidt mere op blev hun solgt.

I 2008 startede jeg på Vestbirk Musik og Sportsefterskole. Her fik jeg ret hurtigt en fantastisk knapstrupper hingst som jeg blev daglige rytter af. Charmeur hedder han, hvilket han helt sikker også er! Da jeg startede med at ride ham kunne han ikke så meget, knap nok gå en LC men han havde et kæmpe potentiale, det kom så også frem efterhånden og efter jeg havde redet ham i næsten et år blev han lejet ud i et år hvor han blev brugt som show dressur hest. Derefter kom han tilbage lidt tid og blev solgt til en pige i jylland.

Da jeg kom hjem fra efterskole begyndte jeg at ride Pjevs igen, og tilridningen af en anden islænder nemlig Vídalín. Da hverken mig eller ejeren havde ordentlig tid til tilridningen blev han sendt i professionel tilridning og er nu kommet tilbage igen.

Det er sådan cirka min historie indtil nu indenfor ridningen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce