Dansk Varmblod Asterex Weis Dansk Varmblod Asterex Weis Dansk Varmblod Asterex Weis Dansk Varmblod Asterex Weis Dansk Varmblod Asterex Weis
Anne-Sophie F
Følg
Følger Følg ikke

Anne-Sophie F

Kvinde, 33 år, Østjylland
Oprettet: 6. maj 2008
Offline - Senest online: 6. jul 2023 Bruger er på filterliste

Heey.

Husk og tjek vores hjemmeside. :)

Jeg har redet siden 1998 ca. har haft lidt forskellige hestejobs rundt omkring, bl.a. som rytter og staldhjælp ved world cup springrytteren Kristian Skovrider og som berideraspirantelev i Randers Rideklub af 1907 og Hammerum Rideklub. Udover det har jeg afsluttet 9 kl. på Gammelgaardsskolen i Åbyhøj. 10 kl. på Klank Efterskole. Har derudover taget grundforløbet til berideruddanelsen på DCJ i Malling.

Jeg er springrytteren der også gerne rider dressur . (også til stævner) (:

Jeg havde en dejlig dansk varmblods, ved navn Asterex Weis, jeg normalt red LB/LA niveau på i både spring og dressur.
Jeg har lige solgt min anden Danske Varmblods ved navn Chirac, som har placeringer i MA/S klasser og som starter Grand Prix. Han er solgt til Jack Ray Nielsen.
Så har jeg en 3 års anglo araber hingst efter Doge Du Taillanet ved navn RayPawers Seabiscuit, jeg selv har tilredet og indsprunget her i foråret, vi håber på at starte 4 års championat 2010, så bliver spændende.
Så havde jeg en Fuldblods (XX) hest, importeret fra Norge, som har gået løb i '96-'97, men var rolig som dagen er lang, han har gået MB dressur og LA spring i norge, og som desuden er kørt til. Jeg startede selv LB på distriktsplan, nåede ikke startet ham så lang tid, han er desværre aflivet nu :'(
Læs mere om dem i deres profiler (:

Hvis der er mere du vil vide så bare skriv, jeg bider ikke ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce