Trakehner Rosita (Bebs) Trakehner Rosita (Bebs) Trakehner Rosita (Bebs) Trakehner Rosita (Bebs) Trakehner Rosita (Bebs)
Amalie Amtrup Sørensen
Følg
Følger Følg ikke

Amalie Amtrup Sørensen

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 12. maj 2008
Offline - Senest online: 4. maj 2019 Bruger er på filterliste

Jeg bor i Mørke sammen med mine forældre på en mindre landegendom, hvor vi har nogle forskellige landbrugsdyr samt en kæmpe stor dejlig hund :)

Mit hesteliv:

Jeg har redet siden jeg var 8 år, og fik min første hest da jeg var 14.

Indrino (Rille) var min første hest. Han var 4 år da jeg købte ham, og havde haft sadel på i 14 dage. Jeg kunne ikke ret meget, andet end det rideskolehestene havde lært mig, så vores odds var ikke de bedste.
Mod alles forventninger fik jeg på 3 år redet denne vidunderlige hest op fra 0 til at kunne MB øvelser i dressur og springe baner på 100-110 cm.
Min interesse lå umiddelbart i spring, og jeg solgte ham derfor fordi, at vi ikke kunne komme længere på stævnepladserne. Han var, og er stadig, den største stjerne der findes, og i hans venskab, ligger alt min tillid. <3

Jeg købte Rosita (Bebs) inden jeg fik solgt Rille. Bebs var en meget skræmt hest, som ikke stolede på andre end sig selv på daværende tidspunkt. Hun var strid at ride, men jeg vidste hun havde springet i sig.
Efter mange måneders kamp gav jeg op... Jeg tog hende hjem på vores egen gård til vores shetlandsponyer, hvor hun fik lov til at gå og hygge for en stund. I løbet af 14 dage var hun som forvandlet. Hun var tillidsfuld, kælen og hun kom glad travene hen, når man kom ud på folden. Det var fantastisk dejligt at se, at hun havde fået troen tilbage!
Efter ½ år startede jeg hende op igen. Denne gang var det en helt anden hest! Hun var tillidsfuld, medgørlig og vidunderlig at ride og være sammen med. Vi startede til spring igen ved Rudie Telgenhof, og jeg fik stor ros for mit arbejde på hendes psykiske front.
I august 2013 startede jeg på landbrugsskolen i Malling m. speciale i hest, og havde selvfølgelig Bebs med. Vi red undervisning ved Søren Vallenting, og gik fra 60 cm til 110 cm på et ½ år.
Desværre er lykken kort... Bebs blev halt on and off over en lang periode, oftest af ukendte årsager, og jeg valgte derfor at aflive hende. Hun var en fantastisk hest, som kun fortjente det bedste.
Hun havde lidt så længe, både psykisk og fysisk, og jeg bestemte derfor, at det var bedst at hun fik endeligt fred.
Hvil i fred min skat <3

Sidenhen har jeg været dyrepasserelev i No rideklub nær Ringkøbing, hvor jeg ordende stald, red 3-7 heste dagligt, samt underviste 3 timer i ugen. Jeg var glad for arbejdet, men fandt også ud af, at det ikke er mit uddannelsesmål...
Jeg stoppede som dyrepasserelev i april 2014.

Jeg har redet mange heste i løbet af mit hesteliv der inkl. islændere da jeg var dyrepasserelev, og fået mig en masse erfaring på flere forskellige fronter.
I løbet af de sidste 16 år har jeg modtaget undervisning af:
Marianne Haunstrup
Morten fra stald Nymark
Rudie Telgenhof
Søren Vallentin
og
Mette Koefoed

Jeg har ikke hest mere, og rider derfor ikke så ofte længere.
Jeg skal starte på HF i August 2014, og har derfor heller ikke den nødvendige tid og omsorg det kræver hver dag.
Men jeg er hestepige, og det vil jeg altid være!

Der vil altid være torne, der hvor roser gror, men hjem er, hvor hjertet bor.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce