Islænder Sindri f Rynkeby(ridesk.) Islænder Sindri f Rynkeby(ridesk.) Islænder Sindri f Rynkeby(ridesk.) Islænder Sindri f Rynkeby(ridesk.) Islænder Sindri f Rynkeby(ridesk.)
Louise Frausing Nielsen  *amatørfotograf*
Følg
Følger Følg ikke

Louise Frausing Nielsen *amatørfotograf*

Kvinde, 29 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 15. maj 2008
Offline - Senest online: 11. maj 2021 Bruger er på filterliste

hej. Jeg er en pige på 15 år, som går til ridning en gang om ugen på islænder rideskolen Snegla. Jeg elsker heste, men har desværre ikke min egen. Har fået lov af min ridelærer til at oprette sindri og Fengur som er de heste jeg rider på.

Hesten på mit profilbilled hedder Solfari fra Hasselhøj, en 5-års vallak som jeg låner af min ridelærer. Det er fedt at have sin næsten egen hest, og bare kunne tage ud og ride og hygge med ham <3 Se gerne hans profil (:

Lige for tiden passer jeg verdens dejligste oldenborger. Han hedder Rafael ( Raffe <3 ) rider ham en gang i mellem, men ellers hygger vi mest. :D
Desværre er han en værre klovn, og står pt. stille da han først fik en skade i sit ben, og nu en hovbyld! synes hele tiden at han har skrammer!

Passer også Gorba, som er gammel rideskolehest, men hun har dårlige lunger, så kan kun ride hende 5-10 min. ad gangen. Hun skal aflives d. 7. okt. 2009, så glæder mig ikke særlig meget :´(!
R.I.P smukke :´(

Strigler nu to heste for ejeren af stald Lindballe. Nyder virkelig at kunne tage derud lige så tit jeg vil, og hygge med nogle super dejlige (og kæmpe store!) heste :D
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce