Dansk Varmblod Lille Sandagers Corona Dansk Varmblod Lille Sandagers Corona Dansk Varmblod Lille Sandagers Corona Dansk Varmblod Lille Sandagers Corona Dansk Varmblod Lille Sandagers Corona
*SPS*<Frederikke> T
Følg
Følger Følg ikke

*SPS*<Frederikke> T

Kvinde, 31 år, Østjylland
Oprettet: 4. jun 2008
Offline - Senest online: 8. aug 2016 Bruger er på filterliste

heej alle sammen <3
Jeg hedder frederikke, er 18 år og bor på en lille gård, sammen med min familie, vores katte, hund og vores heste. Jeg er så heldig at have to skønheder, den ene hedder Lille Sandagers Corona og den anden hedder Jenny´s Rocket. Corona er min juniorhest og Jenny er min super seje og smukke kat. 1 pony. Hende red jeg landsstævner på i min ponytid.

Da jeg nu er blevet for gammel til pony rider jeg for det meste kun Corona. Corona er stærk og meget frisk og derfor svær at ride. 2009 blev et godt og meget lærerrigt år for mig. Vi begyndte at ride flere stævner og fik mange gode turer. I Oktober red jeg JBK på hende - fed oplevelse. I starten af december blev vi udtaget til Baltic Cup Finalen, hvor vi også red vores første MB. I starten af 2010 bragte Corona mig til det CSI** på Vilhelmsborg, hvilket også er en god oplevelse jeg vil huske på:) Jeg glæder mig til at se hvad 2010 ellers bringer af spændende oplevelser.

Jeg træner ved Johnny Hansen, hvilket jeg er super glad for:)

- Og så går jeg også på Marselisborg Gymnasium <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce