Dansk Varmblod Stærebogårds Quick Star Dansk Varmblod Stærebogårds Quick Star Dansk Varmblod Stærebogårds Quick Star Dansk Varmblod Stærebogårds Quick Star Dansk Varmblod Stærebogårds Quick Star
Anna
Følg
Følger Følg ikke

Anna

Kvinde, 29 år, Østjylland
Oprettet: 9. jul 2008
Offline - Senest online: 17. mar 2018 Bruger er på filterliste

Dine drømme bliver først håbløse, den dag du stopper med at følge dem!
.··..··.
`·.. Sandbæks Lucas-Light
Stærebogårds Quick Star

Savnet - TronsøSkolen 2010 / 2011
Best Year Ever

Livet er en rejse
at vælge veje
venstre eller højre
gå med strømmen
eller vælge drømmen

Jeg synes det er inponerne at lære sin hest og have tillid til en og det man gør og beder den om.

Jeg tror på gensidig respekt frem for tvang.
Hesten er ikke en mekanisk maskine men et levende dyr. De skal aldrig påføres tvang men samarbejde. Derved for man et langt beder forhold til hinanden.
En hest er et utroligt væsen de er ekstremt dygtige til at kropslæsning og det kan vi udnødte hvis vi selv er i bisidelse af denne enskab.

Jeg hedder Anna er 17 år. Jeg har redet størstedelen af mit liv, og fik min første pony da jeg var 8år, Lokki som jeg sadigvæk har stående ude i baghaven. Hende red jeg en masse på indtil jeg blev 13 og var alt for langbenet til hende og jeg selv begyndet og sparke bommene ned.
Så fik jeg Sheik som jeg havde i tre år, jeg var rigtigt glad for ham men han havde bare ikke lige det jeg skulle bruge og vi fik ham solgt til en rytter i nordjylland som ville bruge ham til distance, hun har ham stadigvæk og er glad for ham.
Den dag jeg solgt ham startede jeg på efterskole i grindsted, her lånte jeg Brandy af min gamle ridelære. Men allerede i okt. lånte jeg en stor dansk varmblod af Eigil Kirkegård i samarbejde med Claus. Det var mit første møde med Lucas som jeg så absulut ikke syntes om i starten. Men 3 måneder gik og Lucas forandrede sig positivt i dressuren. Den 4 måned var han helt fantastisk men det ende ud i en Fiberspringning og jeg måtte sende ham hjem og så på græs.
I mellem tiden var jeg begyndt og ride Stjerne som jeg også bare syntes var en ged! Men da jeg fik lov til at springe ham blev han en del sjover og jeg begyndte og kunne lide ham. I april startede jeg det første stævne på ham og vi aftalte at jeg skulle købe ham af Claus.
Han var lidt et plaster på såret for Lucas men han erstattede aldrig helt ham.
Men det gik kun fremad med Stjerne og efter sommerferien som jeg havde tilbragt ved Claus som hestepasser af stalden og jeg fik redet en masse, startede jeg ved Lene hansen som rytter. Her arbejde jeg i 2 måneder hvor det gik okay, Eigil havde kontaktede mig og sagt at Lucas var ved og være i orden så hvis jeg ville kunne jeg få ham igen. Så det gjord jeg.
Men blot efter 14 dage brækkede jeg benet og måtte sende ham hjem igen. Stjerne blev ved Lene mens jeg lå hjemme med brækket ben. Der gik 6 uger med gips og 2 uger med en GåBen.
Allerede da jeg kunne få den af og gå selv kom jeg tilbage til Lene. Men der gik ikke længe før jeg sagde op der fordi det kom til at gå ud over mit ben. Så jeg rejste hjem med hesten den 22 dec. 2011.
De første dage indtil jule dag, stod han oppe ved Henni så flyttede vi ham over til svend juul. Og jeg begyndte ny jagt efter et job i stalden som rytter. En dag da jeg var på Facebook så jeg at Lars Trier søgte en i stalden for en periode mens hans elev var på skole. Så det fik jeg og var der i 6 uger med Stjerne. Her red jeg 4 af deres heste og så Stjerne de sidste 2 uger havde jeg fået Lucas igen. I mellem tiden havde jeg fået et nyt job ved Hans Jørgen Hoeck på Hesselhøj her startede jeg den 5 marts 2012 og her er jeg i nu. Jeg er utrolig glad for og være der man lære en masse og jeg tror jeg bliver der et par år så jeg bliver god til det jeg så gerne vil. Ønsk mig held og lykke.


Unødvendig info om min ridning :
Discipliner: Spring & Dressur
Sp. - Lb-La
Dr. - La

Underviser:
Dressur: Hans Jørgen Hoeck
Spring: (Lars Trier) - Hans Jørgen Hoeck

Haft af underviser i dressur:
Lotte Lomholt (RHE),Annie (RHE), Thomas (JELLINGE), Svend Jull (RHE), Henni (EGR), Claus Kirkegård (TronsøSkolen), Lene Hansen (EDR)
Haft af Underviser i spring:
Thomas (JELLINGE), Svend Jull (RHE), Henni R (EGR) Claus Kirkegård (TronsøSkolen), Kristian Skovrider, Lars Trier.

.............................................................

http://www.kattegalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=44781
http://hundegalleri.dk/gal_visbruger.aspx?userID=89943

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce