DSP Cassidy DSP Cassidy DSP Cassidy DSP Cassidy DSP Cassidy
Maria Vistisen  .
Følg
Følger Følg ikke

Maria Vistisen .

Kvinde, 25 år, Nordjylland
Oprettet: 11. jul 2008
Offline - Senest online: 16. maj 2017 Bruger er på filterliste

„Det kræver is i maven at være kold i røven.“


Beskrivelse af mig og min pony:
Ja, jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte og slutte meeen.... Jeg hedder Maria Vistisen. Jeg ved faktisk ikke hvor længe jeg har redet men nok i 6-7år tror jeg. Jeg er en meget frisk giiirl på 14.! Jeg har de fedeste veninder og venner, som bare er så super skønne! Lige nu går jeg i folkeskole. Jeg bor mellem Randers og Aalborg, i en villa tror jeg det hedder:-) så min hyp står opstaldet på rideklub om vinteren og om sommeren står den ved Sara Rehn, som er en af mine bedsteveninder!

Min hest hedder Cassidy. Hun er en meget ivrig hoppe på 10! Hun er brun og.... Nej alt det kan i læse på hendes profil:-)) lige pt. Rider vi Lb** til distrikt stævner, vi skal jo lige have de der nulrunder. Vi købte hende den 3juli 2011, den helt klart bedste dag i mit liv! Vi købte hende af Anne Eriksen som sprang Mb på musen. Jeg rider udrivningen ved Mette Aakjær, verdens bedste hvis i spørger mig! Hende kan jeg kun anbefale.

Min gamle pony blev desværre aflivet da den havde spat, og aldrig ville blive halt fri. Ham blev jeg forresten område mester på <3 han har lært mig alt og det takker jeg ham 1000000 gange for! Men nu er det faktisk rart at være kommet videre og have fået noget at kæmpe med!:-)))


Nu er jeg vist ved at have skrevet noget af en roman, så hvis i vil vide mere så bare skriv! :))
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce