Holstener Cassidy's Poseidon Holstener Cassidy's Poseidon Holstener Cassidy's Poseidon Holstener Cassidy's Poseidon Holstener Cassidy's Poseidon
Stald Cassidy :)
Følg
Følger Følg ikke

Stald Cassidy :)

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 27. aug 2008
Offline - Senest online: 23. okt 2023 Bruger er på filterliste

Frisk pige, der elsker at arbejde med heste..

jeg har 3 heste: Egeballes Idol, Lady Alette og den ny ankomne Cassidy´s Hoppalong..

IDOL: Er en 9 års New Forest pony vallak. Vi blev 5-års championats vindere 2004, syddanske mestre 2007 og nu vestdanske mestre 2008. Jeg red i år 2007 Baltic Cup på Idol og blev nummer 10 til DM.. jeg er godt nok blevet for gammel til ham.. lidt træls fordi det lige kørte så godt.. Vi er placeret i flere Grand Prix springninger..

LADY ALETTE: Hun er en sur 15 års dåse.. men hun er flink nok at ride på.. sådan da :P hun er en hallandsk varmblod, så det er nok derfor hun er lidt mærkelig :P
Vi er ikk kommet særlig langt endnu fordi hun har haft nogle skader, men nu er hun ved at være i rigtig god form igen. Vi har gået nogle la og mbér på landsplan.. Vi er ved at skifte karriere til military og ska starte landsstævne i sønderskov her til september..

CASSIDY`S HOPPALONG: Han er en 7 års pinto hingst.. jeg kun har haft i nogle få uger.. Han har kun gået og bedækket hopper indtil jeg fik ham.. Vi er begyndt at kunne ride rundt selv, men der er stadig nogle styrings problemer.. men han kommer hurtigt igen.. :P Han tilbyder stadig bedækning på den naturlige måde.. det er vist det han er bedst til hehe..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce