.Maria Kofoed :D .

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online 11. sep 2014 kl. 20:01
Brugerstatus: Aktiveret-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 19 år
Oprettet: 30. aug 2008
Landsdel: Storkøbenhavn


Jeg hedder Maria og jeg er 17 år. Jeg går og bor på Oure Sport og Performance kostgymnasium - selvfølgelig på ridelinjen. Jeg gik der i 1.g sidste år og fortsætter i 2.g august 2013, jeg har sproglig studieretning. Jeg har medfødt spastisk lammelse i højre side, jeg rider paradressur grad 3. Jeg er på b-landsholdet og var udtaget til at ride i Mannheim til CPEDI3* stævne i maj 2013.
Jeg måtte d. 14 maj sige farvel til min stjerne - Coriane, som desværre skulle aflives pga. slem forfangenhed.
Heldigvis fandt jeg hurtigt en ny stjerne, Sir Salvador - en 6-års vallak efter Sir Oldenburg/Donnerhall. Ham fik jeg hjem torsdag d. 13 juni 2013, jeg er allerede utrolig glad for ham!
Han står opstaldet på Broholm Hestecenter, som har de skønneste faciliteter og sødeste mennesker! Vi får undervisning 3-4 gange om ugen af exam. berider Henning Sloth-Jepsen. Henning og jeg har et super godt samarbejde - hans undervisning er noget af det bedste jeg har fået! :)

- Hvis du har spørgsmål eller andet så bare skriv! ;)

Jeg har tidligere fået undervisning af Anke Ter Beek, Michala Lisgaard og Marianne Selsmark - uden dem var jeg aldrig kommet så langt som jeg er.

Hvis du vil vide mere, så skriv :)

Læs evt. dette hvis du vil høre mere om hvordan, hvorfor osv. jeg er blevet paradressur rytter.

- I sommeren 2010 fandt min mor og jeg, noget om at man kunne blive handicaprytter. Så vi tog vejen til Falster hvor testningen forgik, jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle bruge det til, men blev altså testet til grad 3 (der er fire grader, hvor grad 1 er dem med størst handicap og grad 4 er dem med mindst handicap).
I efteråret 2010 tilmeldte jeg mig til en talentsamling hos landstræneren David Amager på min tidligere pony. Det var første gang jeg mødte David, og en ting må jeg indrømme: Han var (og er stadigvæk) meget svær at forstå, også selvom han er dansk(jyde) så vores samtaler er af og til meget interessante og forvirrende!
Nå, men samlingen gik fint og han kunne se potentiale i mig.
I april 2011 tog vi til Kolding med carlo for at deltage i en samling med ham, denne gang var det en weekend samling. Men da jeg skulle konfirmeres om søndagen kunne vi kun deltage om lørdagen(tænk at mine forældre ville køre mig til jylland dagen før min konfirmation?!)
Om lørdagen red vi program for Kurt Christensen, jeg synes at det var gået VIRKELIG dårligt.
Men da jeg skridter ud af ridehuset, kommer min mor hen og siger: "David vil gerne have jer med til Nordisk!"
Jeg kunne SLET ikke tro det!! Så meget havde jeg aldrig i mit liv drømt om! Det var den BEDSTE konfirmationsgave jeg nogensinde kunne få - så tak for den David ;)

I juni deltog vi så i Nordisk Mesterskab på Middelfart Ridecenter. I forhold til at carlo, en gammel spring pony på femten år som ingen motor har, klarede han det faktisk super fint. Vi red 57% fredag, knap 59% lørdag og 61,8% i kür søndag, men dommerne er vant til at dømme De Paraolympiske Lege og heste til flere hundrede tusinde kroner. Jeg havde heller ikke forventet noget, men det var helt sikkert en fantastisk oplevelse!
Måneden efter deltog vi i DM på det smukke Broholm, vi havde to okay ture de to første dage, på trods af en træt pony som var ved at bakke ud af banen af træthed..I küren gik det derimod derud af! En meget frisk carlo og ALT for højt musik giver en lav kunstnerisk værdi..Der var en ret stor dommer uenighed, to af dommerne have min tekniske værdi på hhv. 65% og 66% mens den sidste dommer kun havde mig på 61%, tilgengæld havde han mig på 65% i kunstnerisk værdi hvor de andre kun havde mig på 62% og 64%. Men altså samlet 63,9% og 0,08% fra anden pladsen.

Desværre var 2011 mit sidste ponyår, og d. 12 september kom en ny stjerne i stalden - nemlig min nye hest Coriane. Dagen efter kørte vi så carlo ned til hans nye ejer.
Allerede i oktober, efter knap 6 ugers samarbejde var Coriane og jeg til samling med landstræneren. Denne gang på Vilhelmsborg. Igen til denne samling red vi program for Kurt, vi red 65,7% og undervisning hos David om løragen. Vi blev udtaget til NM og et internationalt stævne som ikke blev til noget alligevel. Så nu træner vi frem mod DM i slutningen af maj.
D. 30 oktober var vi nede og ride for handicaplandstræneren( David Amager) og det gik super godt, carlo gik som om han altid havde gået i det ridehus og alle fra handicap udvalget kom ud og så os. carlo var bare en engel.
vi fik rigtig meget ros og om ½ år skal vi ned og ride for ham igen :D vi skal også til et landsstævne i maj 2011(handicap stævne).

D. 30 april.
Sikke en stjerne pony jeg har :)
Det gik bare virkelig godt til talentsamlingen idag! vi red program for den internationale dommer Kurt Christensen og red til 64,44 % i et program vi kun har øvet to gange :D
og som om det ikke er nok, så har David også sagt at han vil have mig med til Nordisk mesterskab i Juni og til DM i Juli!!!!!!!!! jeg ejer en usleben <3

Så er vi hjemme fra et vellykket Nordisk Mesterskab. Vi havde en fin debut om fredagen hvor vi red til 57,37 % det er jo dommere der er vant til at dømme PL (OL) Så jeg er godt tilfreds også fordi der var mange store fejl. Om lørdagen gik det MEGET bedre, det sagde landstræneren også. Det var dommerne bare ikke helt enige om, de var meget uenige! Den dommer der dømte mig lavest dømte mig til 56% og den dommer der dømte mig højest dømte os til 63% vi endte med 58,9 % så vi havde forbedret os. Om søndagen red vi küren, det gik super fint! Vi red til 61,8 % musikken passede super godt til!!
Selvom vi ikke kom hjem med nogen roset ( det var jo heller ikke derfor vi deltog ) var det stadig en KÆMPE oplevelse! og en masse søde og hjælpsomme mennesker :) Tak for et fedt Nordisk Mesterskab - glæder mig til DM med jer i juli :)


Annoncer 

Fotoalbum (27)

Beskrivelse
Oprettet
Sir Salvador & familie
Sir Salvador & familie
Billeder af Sir Salvador som hingst og hans far(Sir Oldeburg) og morfar(Donnerhall).
29. jul 2013
Sir Salvador. Træning d. 30 juni 2013
Sir Salvador. Træning d. 30 juni 2013
Træning d. 30 juni 2013. Sir Salvador er en seks års vallak som jeg har haft i ca. 14 dage :) - Ingen rettende eller negative kommentarer.
30. jun 2013
Superman(Landino)
Superman(Landino)
Superman er en 9-årig vallak som er uddannet til Grand Prix efter Solos Landtinus, med Blue Hors Agent som morfar. Han er på trods af sine 186 cm, e...
23. apr 2013
Se alle

Seneste forumemner (54)

Emne
Oprettet
Samling d. 18-19 maj 2013
Gruppe Diskussion
28. apr 2013
Fynsmesterskab hest dressur 2013?
Arrangementer og Stævner
27. apr 2013
Fototime?
Gruppe Diskussion
17. feb 2013
Se alle

Videoklip (43)

Beskrivelse
Oprettet
Nordisk Mesterskab 2013 Sir Salvador
Nordisk Mesterskab i paradressur d. 27-29 september 2013 Video fra Championship test hvor vi opnåede 63,8% samlet; Dommer H: 63,781% Dommer C: 61,830% Dommer M: 65,854% Jeg havde en rigtig god tur, som vi desværre fik alt for få point for. Vi var 0,77% fra bronzemedaljen. Jeg har kun redet ham i to måneder, så der er rigtig meget at lære endnu, og vi var også kun med for at få erfaring. Og han klarede det så flot, han gloede ikke på noget og opførte sig eksemplarisk i stalden! Og han er jo også kun en "baby" på 6 år, derudover er ha rimelig sent kastreret(December 2012) Men med tiden er jeg sikker på at vi nok skal komme til at klare os godt på internationalt plan :) - Ingen rettelser eller lign. jeg har en træner som nok skal rette mine fejl.
13. okt 2013
Undervisning ved Sanne Henningsen juli 2013
Undervisning ved Sanne Henningsen d. 30 juli 2013 Sanne har redet Salvador i juli måned da jeg har været på ferie og andre ting. Sanne har f.eks. lært ham at springe an til højre galop for venstre ben - hvilket gør det meget nemmere for mig :) - Jeg frabeder mig negative og rettende kommentarer - jeg får kvalificeret undervisning.
31. jul 2013
6-årig vallak Sir Salvador Juli 2013
Træning d. 21 Juli 2013 Han har de sidste tre uger været i ridning ved Sanne Henningsen(Munkedal Horses) som vi købte ham hos, grunden til det, er at jeg har været på ferie. Sir Salvador er min nye hest som skal bruges til paradressur. Jeg har redet ham siden midt-juni, han har en utrolig gålyst og arbejdsglæde - han er altid en fornøjelse i den daglige træning. Han er efter Sir Oldenburg, og Donnerhall som morfar. Han er uddannet til MB, hvilket er perfekt til mig. Vores stævnedebut vil som det ser ud nu, blive d. 10 august :) - Jeg frabeder mig negative kommentarer og andre rettende kommentarer.
22. jul 2013
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Dansk Varmblod Combat ( batman)
Hej Julie Giver lige en høj til din nye fine hest
7. apr 2014
Fjordhest Maja (lille frk. Tut)
Tak for kommentarer hos mine heste - Jeg bor i storkøbenhavn, men fra 2012-2015 går jeg på kostgymnasium på Fyn, så jeg bor på fyn nu. Men da jeg af en eller anden...
14. nov 2013
Dansk Varmblod Tjørnelys Lazarus
Okay, jeg er selv grad 3 Ja, der er mange dygtige, både på A - og B-landsholdet!
28. okt 2013

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav0
  • Middel51%
  • Høj75497%
  • Ekstra høj192%
  • Angivet antal stemmer: 778
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×