Dansk Varmblod Sir salvador Dansk Varmblod Sir salvador Dansk Varmblod Sir salvador Dansk Varmblod Sir salvador Dansk Varmblod Sir salvador
.Maria Kofoed :D .
Følg
Følger Følg ikke

.Maria Kofoed :D .

Kvinde, 28 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 30. aug 2008
Offline - Senest online: 14. jul 2021 Bruger er på filterliste

Maria Kofoed
22 år
Paradressur rytter grad IV
Danmarksmester U25 paradressur 2018


Hvis du vil vide mere, så skriv :)

Læs evt. dette hvis du vil høre mere om hvordan, hvorfor osv. jeg er blevet paradressur rytter.

- I sommeren 2010 fandt min mor og jeg, noget om at man kunne blive handicaprytter. Så vi tog vejen til Falster hvor testningen forgik, jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle bruge det til, men blev altså testet til grad 3 (der er fire grader, hvor grad 1 er dem med størst handicap og grad 4 er dem med mindst handicap).
I efteråret 2010 tilmeldte jeg mig til en talentsamling hos landstræneren David Amager på min tidligere pony. Det var første gang jeg mødte David, og en ting må jeg indrømme: Han var (og er stadigvæk) meget svær at forstå, også selvom han er dansk(jyde) så vores samtaler er af og til meget interessante og forvirrende!
Nå, men samlingen gik fint og han kunne se potentiale i mig.
I april 2011 tog vi til Kolding med carlo for at deltage i en samling med ham, denne gang var det en weekend samling. Men da jeg skulle konfirmeres om søndagen kunne vi kun deltage om lørdagen(tænk at mine forældre ville køre mig til jylland dagen før min konfirmation?!)
Om lørdagen red vi program for Kurt Christensen, jeg synes at det var gået VIRKELIG dårligt.
Men da jeg skridter ud af ridehuset, kommer min mor hen og siger: "David vil gerne have jer med til Nordisk!"
Jeg kunne SLET ikke tro det!! Så meget havde jeg aldrig i mit liv drømt om! Det var den BEDSTE konfirmationsgave jeg nogensinde kunne få - så tak for den David ;)

I juni deltog vi så i Nordisk Mesterskab på Middelfart Ridecenter. I forhold til at carlo, en gammel spring pony på femten år som ingen motor har, klarede han det faktisk super fint. Vi red 57% fredag, knap 59% lørdag og 61,8% i kür søndag, men dommerne er vant til at dømme De Paraolympiske Lege og heste til flere hundrede tusinde kroner. Jeg havde heller ikke forventet noget, men det var helt sikkert en fantastisk oplevelse!
Måneden efter deltog vi i DM på det smukke Broholm, vi havde to okay ture de to første dage, på trods af en træt pony som var ved at bakke ud af banen af træthed..I küren gik det derimod derud af! En meget frisk carlo og ALT for højt musik giver en lav kunstnerisk værdi..Der var en ret stor dommer uenighed, to af dommerne have min tekniske værdi på hhv. 65% og 66% mens den sidste dommer kun havde mig på 61%, tilgengæld havde han mig på 65% i kunstnerisk værdi hvor de andre kun havde mig på 62% og 64%. Men altså samlet 63,9% og 0,08% fra anden pladsen.

Desværre var 2011 mit sidste ponyår, og d. 12 september kom en ny stjerne i stalden - nemlig min nye hest Coriane. Dagen efter kørte vi så carlo ned til hans nye ejer.
Allerede i oktober, efter knap 6 ugers samarbejde var Coriane og jeg til samling med landstræneren. Denne gang på Vilhelmsborg. Igen til denne samling red vi program for Kurt, vi red 65,7% og undervisning hos David om løragen. Vi blev udtaget til NM og et internationalt stævne som ikke blev til noget alligevel. Så nu træner vi frem mod DM i slutningen af maj.




D. 30 oktober var vi nede og ride for handicaplandstræneren( David Amager) og det gik super godt, carlo gik som om han altid havde gået i det ridehus og alle fra handicap udvalget kom ud og så os. carlo var bare en engel.
vi fik rigtig meget ros og om ½ år skal vi ned og ride for ham igen :D vi skal også til et landsstævne i maj 2011(handicap stævne).

D. 30 april.
Sikke en stjerne pony jeg har :)
Det gik bare virkelig godt til talentsamlingen idag! vi red program for den internationale dommer Kurt Christensen og red til 64,44 % i et program vi kun har øvet to gange :D
og som om det ikke er nok, så har David også sagt at han vil have mig med til Nordisk mesterskab i Juni og til DM i Juli!!!!!!!!! jeg ejer en usleben <3

Så er vi hjemme fra et vellykket Nordisk Mesterskab. Vi havde en fin debut om fredagen hvor vi red til 57,37 % det er jo dommere der er vant til at dømme PL (OL) Så jeg er godt tilfreds også fordi der var mange store fejl. Om lørdagen gik det MEGET bedre, det sagde landstræneren også. Det var dommerne bare ikke helt enige om, de var meget uenige! Den dommer der dømte mig lavest dømte mig til 56% og den dommer der dømte mig højest dømte os til 63% vi endte med 58,9 % så vi havde forbedret os. Om søndagen red vi küren, det gik super fint! Vi red til 61,8 % musikken passede super godt til!!
Selvom vi ikke kom hjem med nogen roset ( det var jo heller ikke derfor vi deltog ) var det stadig en KÆMPE oplevelse! og en masse søde og hjælpsomme mennesker :) Tak for et fedt Nordisk Mesterskab - glæder mig til DM med jer i juli :)


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce