Anden særlig race Robin. *solgt* Anden særlig race Robin. *solgt* Anden særlig race Robin. *solgt* Anden særlig race Robin. *solgt* Anden særlig race Robin. *solgt*
'LineHansen'
Følg
Følger Følg ikke

'LineHansen'

Kvinde, 28 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 4. sep 2008
Offline - Senest online: 17. okt 2018 Bruger er på filterliste

mit navn er Line Hansen og jeg er 18 år gammel.
jeg rider ude på KOOR -kjellerup & omegns rideklub.
det er jeg rigtig glad for. jeg har redet derude i omkring 13 år nu.
i mellem tiden har jeg haft nogle forskellige parter, hvilket jeg har været glad for. det har hjulpet mig meget her på det sidste. især med at håndtere heste der har brug for finere hjælpere:-).
min underviser hedder Anja Broberg. hun er den bedste -efter min mening dén jeg har været gladest for. Hende ville jeg ikke kunne undvære, hun støtter mig samtidig, udenfor ridningen også.
hun har den dejligste islænder -Glossi, som jeg har været så heldig at få lov til at ride & få undervisning på et stykke tid. ellers har jeg redet lidt af hvert, men har áltid holdt mig til de dejlige ponyer -Robin, Ghost-Buster & Nicki.
De er dog nu solgt/byttet væk.
Jeg har redet godt et halvt år på en hest ved navn Fontus, som var mit skridt videre mod de store heste. Hun var rigtig sød og en god hjælp til at blive tryg ved de større heste igen. Derefter var jeg så heldig at få undervisning på en stor og dejlig basse kaldet Store røde. hans rigtige navn er Nimbus, og han er en Dansk Varmblod, men da jeg altid har kendt ham på navnet Store røde, kalder jeg ham det stadig;-). Efter et års tid begyndte jeg at ride og få undervisning på en springhest - Talistar F, efter White Talisman, bedre kendt som Che! Det var en stor mulighed for mig, da han takler stævnesituationen meget bedre, end Nimbus gjorde. Jeg startede en del dressur stævner på ham, hvilket var en udfordring! Han kan godt, men han er jo springhest, så det er ikke det kønneste. Desuden har han en del taktfejl, hvilket vi tit får at vide i vores bemærkninger, og det har også trukket gevaldigt ned. Dog formåede og formår jeg stadig at bringe den lækreste trav i ham, når han virkelig er villig til at arbejde!! Kommentarene på stævnepladsen lød også på at det var friskt af mig at ride på så stor en hest i forhold til min højde, starte på ham når han er springhest, og at man sagtens kan se det i hans bygning. Men pyt, højden siger mig INTET, jo højere jo bedre. Og så har han en personlighed for sig selv der siger spar to! Jeg kan ikke andet end at elske ham, han er simpelthen for dejlig!:-). Han betyder SÅ meget for mig, han er min lille øjesten, og savner ham. Jeg ser ham rigtig tit, og kan da også ride ham i ny og næ, men en ny sæson er startet, og jeg har valgt at ride på Nimbus igen - min "lille" store røde:'-)<3<3. Det går bare så meget bedre nu, da jeg også er modnet, og han er blevet mere kold i hovedet omkring stævner. Havde stadig i baghovedet, den fårlige oplevelse fra sidst, men red et stævne på ham her i november, men en fin anden plads (glemte programmet), og skal starte på ham igen d. 8. December. Han har været savnet og er rigtig glad for ham. Vi er blevet et godt match - I må nøjes med at nyde mit profilbillede med ham, indtil han bliver oprettet.

håber på at kunne nå langt med min ridning, og fortsætte med at ride i laaang tid endnu, selvom min ofte svimmelhed forhindre det nogengange:-(.

Jeg er så heldig at må ride på den smukke Cerberus, for Trine Hammelsvang, der også ejes af ham. Man kan sige han er min slags "part". Super dejlig hest, hold kæft mand jeg har aldrig mødt så villig en hest. Han er så lydig for mig, og stritter aldrig imod. Han er fandme dejlig.
I det nye år kommer det til at stå på stævner med ham, og jeg glæder mig til at vise ham frem. Han skal selvfølgelig også oprettes herinde, så i alle kan nyde ham<3.
Derudover hjælper jeg med at motionere en del af hestene i stalden, når der har været brug for det, men indtil videre har jeg holdt mig til at motionere Flower og Acorty udover Cerber :-).

**Ridning har fået mig til at le, til at græde, og det har givet mig mange minder. Det har mislykkedes og lykkedes. Det har gjort mig stærk, og det har drevet mig til vanvid. men ligemeget hvad vil jeg ikke undvære det. jeg elsker ridning!<3**.

**Hellere lugte af af hest, end at lugte af hash(Y)**


ellers må i spørge, hvis i er i tvivl om noget?:-).
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce