Dansk Varmblod Diamond Agencys Sauvingnon Dansk Varmblod Diamond Agencys Sauvingnon Dansk Varmblod Diamond Agencys Sauvingnon Dansk Varmblod Diamond Agencys Sauvingnon Dansk Varmblod Diamond Agencys Sauvingnon
•Sarah&Dharma •
Følg
Følger Følg ikke

•Sarah&Dharma •

Kvinde, 30 år, Nordsjælland
Oprettet: 10. sep 2008
Offline - Senest online: 4. jun 2017 Bruger er på filterliste

Jeg ser ingen ting i apselutter!

jeg hedder Sarah, er 18 år og elsker heste! jeg har min egen Hoppe, Vong's Dharma og hende ville jeg ikke bytte væk for NOGET!

“If you don't love me at my worst, you don't deserve me at my best”


jeg har redet siden jeg var 5-6 år.
fik min første "rigtige" hest som 13 årige (mc cormick) før havde jeg Ejner som jeg ikke kan beskrive hvor meget jeg elskede!
jeg fik en hest da jeg belv for gammel til mc cormick der hed Sauvingnon, men han havde kissing spine og kunne ikke rides, så fik jeg Dharma, og hende er jeg bare super glad for! hun er den bedste hest jeg kunne ønske mig!


min bedste veninde hedder Katrine og har kendt hende alt for længe XD
"desværre" er Kat ikke heste menneske :) hun rider ikke og syntes heste er lidt store, men aligevel er Kat det bedste jeg ved <3
hvis jeg skal vælge en bedste heste veninde er det Rosa og hendes dejlige Robinstine som jeg deler min dagligdag med hestene <3

jeg går på Rodolf Steiner skole i 12 klasse, og laver mærkelig ting som eurytmi. må jeg er færdig der, håber jeg at kunne komme et år til portugal med Dharma og ride.
hvis ikke jeg kan det, finder jeg bare på nogte andet, det vil tiden vise!

jeg vil gerne være enten berider eller skuespiller når jeg er færdig med at fjolle rundt (høje tanker om mig selv, ja!) det er mine 2 store passioner her i livet! heste og skuespil.

de fleste siger at jeg er super nørd, for jeg har:
været spejder
spillet rollespil
spiller world of warcraft
har hest

bedøm selv o-0
__________________

„Der kan være tusindevis af tårer gemt i din øjne, hundredevis af ord bag det falske smil, men en hel livshistorie bag dit knuste hjerte.

Remember friends as you pass by, As you are now so once was I. As low as I you once must be, Prepare yourself and follow me

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce