Anden særlig race Stald Poppel's No Hippo Naomi Anden særlig race Stald Poppel's No Hippo Naomi Anden særlig race Stald Poppel's No Hippo Naomi Anden særlig race Stald Poppel's No Hippo Naomi Anden særlig race Stald Poppel's No Hippo Naomi
Louise Knudsen

Bliv venner
Venner
Anmodning afventer

Louise Knudsen

VIP
Kvinde, 18 år, Sønderjylland
Oprettet: 15. sep 2008
Offline - Senest online: i går kl. 22:00 Bruger er på filterliste


• Louise Knudsen
• 18 år
• Kolding Rideklub
• Klubmester 2013.
• www.lk-tilridning.dk

Jeg er en 18-årig pige, som har haft med heste at gøre hele livet. De sidste par år har jeg hjulpet folk som havde problemer med deres hest, eller manglede en til at få den tilredet. Jeg har tilredet rigtig mange forskellige heste, hingste osv. - fra rå og stædig, til at være sød og kærlig.
Jeg bor i Kolding, og det har jeg gjort i hele mit liv. Jeg har en pony, som er pensioneret, og så har jeg den dejligste hest Creole. White Boy har jeg haft i 12 år, og ham har jeg selv redet op. Min gamle hest, Østergaards Amira købte jeg i september 2010, men solgte hende igen i oktober 2012, da jeg skulle videre. Nu har jeg en unghest på 3 år, og ham er jeg rigtig glad for. Vi skal afsted til 4-års championat i 2015. Mine forældre støtter mig ufattelig meget i min sport og det er jeg taknemmelig for!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.ratingCountLow}}
Middel
{{ratings.ratingCountMiddle}}
Høj
{{ratings.ratingCountHigh}}
Ekstra høj
{{ratings.ratingCountOutstanding}}
Stemmer: {{ratings.votesTotal}}