Anden særlig race Yellow [Sendt tilbage] Anden særlig race Yellow [Sendt tilbage] Anden særlig race Yellow [Sendt tilbage] Anden særlig race Yellow [Sendt tilbage] Anden særlig race Yellow [Sendt tilbage]
»MaikenTollund .
Følg
Følger Følg ikke

»MaikenTollund .

Kvinde, 26 år, Vestsjælland
Oprettet: 23. sep 2008
Offline - Senest online: 6. jul 2021 Bruger er på filterliste

Heeeiii alle HG'eeer! (-:'..
Mit navn er maikentollund..
13 år, - føsdag d. seksogtyvende'august! *:
Jeg rider på VRCL! aka. ~ Vemmelev RIdecenter :- DD'. Jeg har halvpart på en lille frem år pony. Han er en lille søøød &&' dejlig dreng! :- DD'.

~ Jeg rider tre gange om uge.. Rider onsdag, torsdag &&' Lørdag! :- DD'. Torsdag springer jeg.. det er meeega hyggeligt da man kan fjolle &&* hygggeligt! :- DD'.


- tak til linnea darling, fordi hun er så kreativ! (;. & jaé' hun har lavet min profil & picasso's! ;*' fuuuuck, hun er guddommelig! (;.


- Den 3/4 2010? /;. Der skete der noget, som fik mig til at mangle noget i mit liv? Du kunne ikke blive rask? Hvorfor hvorfor hvorfor ikke? i;. Du var den pony som jeg elskede aller mest? du var den pony som der lærte mig alting? Lærte mig at elske? Lærte mig at tænke over tingene? Lærte mig at få det bedste ud af alting? Og nu har du lært mig at savne? /;. Hvorfor skulle det slutte så tidligt? Tak for et dejligt år! Det var det bedste i hele mit liv! )):

Den 6/:
- Jeg kæmper!, det skal nok blive dig & mig! jeg er lige glad med hvad andre siger det skal være os to, jeg FÅR dig ligemeget, jeg ville lære dig ting! /:<3. du BLIVER MIN!

Den 18/9 2010
- Jeg er ikke kommet vidre efter hvad jeg fik vidrer jeg kan slet ikke glemme dig?, du var bare alt?/: selvom jeg har fået en ny halvpart kan jeg ikke komme vidre?s;'..

Den 1/10 2010
- Jeg var lige vånget og glædede mig til at komme ned på rideskolen og skrev til charlotte hvem jeg skulle ride på, jeg kom ned på rideskolen, og ventede på Kaajta & Maai skulle komme, vi salde op, der kom jeg ud af stald gangen, da charlotte da hun sprugte hvorfor jeg var i tvil om hvem jeg skulle ride på, og jeg sagde det kunne være jeg skulle ride på TIilde, men nej jeg fiik afvide AT JEG FIK HAVLPART PÅ ar bare glad for at havede CLOUDY! ;'D, omg jeeg var BAARE sååå glad! ;'DD..



JEGELSKERMAiKEN! (;. - LiNNEADARLiNG! *;.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce