Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje
| Cecillie | CTZphoto |

| Cecillie | CTZphoto |

Kvinde, 23 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 24. sep 2008
Online Bruger er på filterliste

Velkommen til profilen!

Jeg hedder Cecillie, er 23 år gammel og er uddannet Socialrådgiver januar 2017 og har arbejde som dette. Jeg har redet 9 år, men har altid ønsket at ride, da hestene har betaget mig meget! Jeg flyttede fra Nordsjælland til Vestjylland i slutningen af foråret 2008, kort tid efter begyndte jeg at komme på Skjern Rideskole på grund af en veninde, derefter gik det stærkt, jeg begyndte at hjælpe til fys-ridning på rideskolen og hurtigt brugte jeg mange timer på rideskolen, men jeg red stadig ikke.
Efter sommerferien i 2008 startede jeg til undervisning på Skjern Rideklub og jeg var lykkelig! Jeg brugte størstedelen af mine eftermiddage på rideskolen! :-)

Efter lidt over 2 år på rideskolen valgte jeg at stoppe rideskole-karrieren og begyndte at ride 100% privat, da jeg fandt ud af jeg fik mere ud af det og det var meget mere mig at bruge tid på hesten i sig selv, i stedet for at komme - ride - og tage hjem igen! :-)

De sidste 6 år har jeg redet fjordhesten Tjalfe Fjordvang, hvilket har været meget lærerigt, vi har lært hinanden ekstremt meget og der har været op- og nedture men jeg er stolt af alt vi har opnået sammen! :-)

Derefter havde jeg 1,5 års eventyr med palominoen Enya, som sluttede lidt brat.

Nu har jeg part på frieseren Femkje <3
Følg
Følger Følg ikke

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}