Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje Frieser Femkje
| Cecillie | CTZphoto |

| Cecillie | CTZphoto |

Kvinde, 23 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 24. sep 2008
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterliste

Velkommen til profilen!

Jeg hedder Cecillie, er 23 år gammel og er uddannet Socialrådgiver januar 2017 og har arbejde som dette. Jeg har redet 9 år, men har altid ønsket at ride, da hestene har betaget mig meget! Jeg flyttede fra Nordsjælland til Vestjylland i slutningen af foråret 2008, kort tid efter begyndte jeg at komme på Skjern Rideskole på grund af en veninde, derefter gik det stærkt, jeg begyndte at hjælpe til fys-ridning på rideskolen og hurtigt brugte jeg mange timer på rideskolen, men jeg red stadig ikke.
Efter sommerferien i 2008 startede jeg til undervisning på Skjern Rideklub og jeg var lykkelig! Jeg brugte størstedelen af mine eftermiddage på rideskolen! :-)

Efter lidt over 2 år på rideskolen valgte jeg at stoppe rideskole-karrieren og begyndte at ride 100% privat, da jeg fandt ud af jeg fik mere ud af det og det var meget mere mig at bruge tid på hesten i sig selv, i stedet for at komme - ride - og tage hjem igen! :-)

De sidste 6 år har jeg redet fjordhesten Tjalfe Fjordvang, hvilket har været meget lærerigt, vi har lært hinanden ekstremt meget og der har været op- og nedture men jeg er stolt af alt vi har opnået sammen! :-)

Derefter havde jeg 1,5 års eventyr med palominoen Enya, som sluttede lidt brat.

Nu har jeg part på frieseren Femkje <3
Følg
Følger Følg ikke

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}