Dansk Varmblod Petrasmindes Lafayett Dansk Varmblod Petrasmindes Lafayett Dansk Varmblod Petrasmindes Lafayett Dansk Varmblod Petrasmindes Lafayett Dansk Varmblod Petrasmindes Lafayett
Sundwells
Følg
Følger Følg ikke

Sundwells

Kvinde, 51 år, Fyn
Oprettet: 16. nov 2008
Offline - Senest online: 7. maj 2021 Bruger er på filterliste

Sara er lige blevet 14 år (januar 13) og har redet i omkring 4 1/2 år.

Hun havde kun redet lidt over 1/2 år da hun fik sin første pony, elskede Dusen som desværre viste sig at være alt andet end en "begynderpony" baglæns redet og dybt misforstået var han og han ville og vil stadig gerne bestemme dagsordenen under ridning - man får intet forærende på ham for han er så teknisk svær at ride. Men en ting er sikkert det er på ham Sara har lært at ride <3

Vi havde ikke regnet med at Sara ville vokse så hurtigt og er nu som lige fyldt 14 år allerede knap 180 cm høj, så hun har længe været for stor til pony Dusen som nu har fået det skønneste hjem ikke langt fra os og den sødeste nye ejer :-)

1. februar 2013 gik Saras største ønske i opfyldelse da hun blev ejer Petrasmindes Lafayett og hendes ponyår stopper så 3 år før tid. Laffe er desværre for ung, urutineret og hoppe med ekstremt H og Saras dårlige ryg og skulder kan ikke klare de mange bukketure. Så den tunge beslutning er taget og drømmen om at forme sin egen unghest lever ikke videre. Sara skal have en stor, rolig hest hun kan stole på under ridningen og skønne Laffe er solgt tilbage til sin gamle ejer pr. 1 maj 2013. Vi kommer til at savne den dejlige dame men kan følge hende på afstand.

Jeg selv (saras mor) er 40 år gammel og gammel rytter, er 100% med i alt omkring hestene når og så længe Sara ønsker det. Det er vores ting sammen og vores fristed at være i stalden og bruge tid sammen med hestene. Jeg har selv redet Dusen lidt, men efter jeg er blevet opereret i håndleddet tør jeg ikke ride ham når jeg kender de tricks han har gemt i sig, det er for risikabelt med kun en hånd. Håber jeg med tiden kommer til at kunne ride lidt igen, hvis Sara finder et ridedyr der er sikkert nok til mig :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce