Pinto Araber Bandit Queen Pinto Araber Bandit Queen Pinto Araber Bandit Queen Pinto Araber Bandit Queen Pinto Araber Bandit Queen
Astrid M Gørklintgårds Sunline
Følg
Følger Følg ikke

Astrid M Gørklintgårds Sunline

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 30. nov 2008
Offline - Senest online: 24. nov 2021 Bruger er på filterliste

Jeg har redet undervisning fast fra jeg var 5 år gammel, og har sidenhen redet i henholdsvis Kolding Rideklub og Dalby Rideklub.
Jeg har tilredet en del ponyer og videre uddannet ponyer for forskellige mennesker indtil jeg selv købte min nuværende pony Bandit Queen da jeg var 17. Bølle blev købt med henblik på videresalg men om jeg kan skille mig af med hende må tiden jo vise, hun er jo først lige begyndt at blive sjov at ride på nu hvor øvelserne er på plads.

I september 2010 købte jeg en problem hest ved navn Rådbjergs Otilia på 5 år. Otilia var en fantastisk hest med en kæmpe stor personlighed, men hun var noget nær uridelig da hun lagde sig ned så snart hun fik rytter på. Jeg valgte alligevel at tage chancen da jeg ikke kunne modstå hendes udstråling og stamtavle.
Jeg fandt Otilia død i sin boks den 1. december - hun havde fået en hjerneblødning og var simpelthen bare dejset død om.
på de 3 måneder jeg ejede hende nåede jeg at have hende med til kåring i DV hvor hun opnåede 7 i helhed og kom i stambogen, desuden blev hun efter en omgang kiropraktor, et par sko og en gang tandraspning plus fjernelse af ulvetand pludselig en helt anden og meget mere ridelig hest. RIP Otilia - den smukkeste stjerne på himlen.

Nu har jeg så Bølle tilbage, men med fuldtidsarbejde i Århus, en hest i Kolding og undervisning plus diskotek arbejde i weekenderne i Kolding har jeg vidst også rigeligt om ørene med en hest.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce