Dressurundervisning 30/4-09 Dressurundervisning 30/4-09 Dressurundervisning 30/4-09 Dressurundervisning 30/4-09 Dressurundervisning 30/4-09
LK x) '
Følg
Følger Følg ikke

LK x) '

Kvinde, 29 år, Nordjylland
Oprettet: 26. mar 2005
Offline - Senest online: 4. nov 2014 Bruger er på filterliste

Ridestøvler tilsalg i str. 31, 34, 36 og 37.

Nu vil jeg langt om længe til at opdatere min profiltekst én gang for alle. Men når dú læser det her trænger den sikkert til at blive opdateret igen x).

Hej derude!:b. Jeg hedder Louise Sand Kirk og er en 14-årig pige fra Aalborg Øst. Jeg har en mor, en far og en bror, og går i 8. klasse på mellervangskolen.
Jeg har desværre ikke min egen hest, da jeg nok ikke rigtig har tid til det, og heller ikke har pengene til det. Jeg har i stedet part på en RIGTIG skøn frieser ved navn Thealien, men hun bliver altid bare kaldt Thea:b. Hun er rigtig skøn, og jeg er rigtig glad for hende.

I tænker nok: "Hvorfor har du så en hvid pony opdrettet når du passer en sort hest?!"
- Jo, Baunty, den hvide pony, er min tidligere part. Jeg passede ham indtil September 2008, så det er altså ikke langtid siden jeg "kom af" med ham. Det var rigtig svært, men det rigtige valg. Grunden var både at jeg trængte til at kiomme videre efter at have passet Baunty i 6 år og at han var for dyr, og at jeg var bloevet for stor.
Jeg snakker dog stadig med Baunty stortset hver gang jeg er oppe på gården, helt kan jeg ikke undvære ham:b.

Jeg regner IKKE med at opdrette Thea herinde, da hun jo ikke er min egen hest, og jeg kan heller ikke rigtig få mig til at spørge ejeren om jeg må opdrette hende herinde.

Men ja. Jeg har redet siden lidt før børnehaveklassen, altså slutningen af børnehaven, og har altid været rigtig glad for det. Jeg har dog godt kunne mærke på det sidste at interessen HAR været større, men det er ikke fordi jeg er ved at miste interressen eller noget, overhovedet!
Jeg rider Thea 3-4 gange om ugen, dressur og tur. Hun har aldrig rigtigt sprunget med rytter, men det skal vi snart gøre noget ved!:b.
Jeg har allerede været med til noget der hedder Wiffertsholm p hende, det er noget tærrenridning hvor man kunne vælge 3 ture - skridt - galop - jagt.
Jeg var med på galopturen, og det var bare super fedt!:D. Desværre har jeg ikke nogen billeder derfra:(.

Jeg er absolut IKKE konkurrencerytter, men det betyder ikke at jeg ikke kan riude et lille stævne i ny og næ for hyggens skyld ;). Det blev dog kun til ét stævne i min tid med Baunty, men det er jeg også super tilfreds med. Der red jeg Lc2 og Lb2 og vandt begge klasser stort, hvilket jeg slet ikke havde regnet med når det nu også var mit første rigtige stævne. Se mere på Bauntys profil:).

Udover ridning går jeg også til basket hvilket jeg er rigtig glad for:). Jeg går dog mest op i ridningen, så kommer basket.

Så ja, jeg har en virkelig travl hverdag: 4 gange ridning, 2 gange basket, . Derudover er jeg sammen med nogle veninder stortset hver dag, og det ville jeg ikke kunne undvære:). Så går jeg også med en lille hund hver dag efter skole, og det tjener jeg penge på:D.
Og ja, så har jeg 2 virkelig dejlige katte det hedder Fine og Miw. Find dem på kattegalleri:).

Jeg har en meget blandet musiksmag - noget af det jeg kan lide er fx.: Linkin Park, Simple Plan, L.O.C, Katy Perry, Rihanna, akon, Leona Lewis, The script, og RIGTIG RIGTIG meget andet, hører en maaaasse forskelligt musik.
Og ja, jeg er FULDSTÆNDIG afhængig af musik, ville ikke kunne leve foruden:b.

Ja, det var vel det vigtigeste om mig, hvis du vil vide mere kan du altid skrive! Jeg bider ikke ret hårdt!:b.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce