Dansk Varmblod Erram Lau Dansk Varmblod Erram Lau Dansk Varmblod Erram Lau Dansk Varmblod Erram Lau Dansk Varmblod Erram Lau
carpe diem .
Følg
Følger Følg ikke

carpe diem .

Kvinde, 49 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 3. jan 2009
Offline - Senest online: 4. jul 2012 Bruger er på filterliste

Hejsa HGère :-)

Jeg vil starte med at skrive at der i mit univers ikke findes jantelov og misundelse af andre menneskers ejendom, gøren og laden. Desværre befinder det sig sådan at folk i dette fora ikke altid eraf samme mening. Jeg har måtte sande, at det umiddelbart afhænger af hvem du er, og om hvem du kender, på hvor meget frirum du har herinde. Det er lidt trist, at man decideret ynder at bruge unfair metoder, for selv at føle sig oven på.
Her burde være plads til alle, og et valg er altid samtidig et fravalg.
Tænk over hvad din beslutning det evt gør ved et andet menneske, næste gang du føler at nogen kan, eller har noget som du gerne vil besidde eller kunne. I stedet for i ond mening at forsøge at skade andre, så kom selv op på hesten og forsøg at skabe dig det som du ønsker.
Det føles også meget bedre på denne måde.

Mvh Anette :-)


Jeg er en kvinde på 35, der lever mit liv sammen med min søde kæreste, min dejlige hest, og min skønne hund. Dyr er en vigtig faktor i mit liv, og jeg har redet siden jeg var barn.
Jeg bor på lolland Falster, og har ikke selv plads til min hest hjemme, jeg har ham derfor opstaldet ude.
Desværre var jeg for 10 år siden ude for en rideulykke som har gjort at min ridning i dag er på hyggeplan. Jeg var i mange år bange for at sidde mig på ryggen af hest, og havde derfor andre til at ride mine to skønne heste, som jeg havde dengang. Men jeg besluttede mig for at ville ride igen, og finde en passende hest til formålet. Det gjorde jeg så i dec. 07, jeg fandt det perfekte match, en skøn DV vallak på dengang 14, som havde gået stævner det meste af hans liv og derfor havde set og prøvet det meste. Ham er jeg så den lykkelige ejer i dag, og jeg nyder ham fuldt ud.
Jeg har valgt at tilføje min profil at det er vigtig at være ærlig. Ærlig i dagens gøremål, ærlig overfor andre, samt ærlig når man handler i dette fora. Hvis du har ureelle hensigter, så gå venligst en stor bue uden om her tak.
De ting som jeg sælger og bytter, er ærligt beskrevet og i fin stand. Jeg er er et yderst reelt menneske, og det forventer jeg også af dig.
Ha en dejlig dag. Og velkommen til. :-)
De venligste hilsner fra Anette og Lause

Obs!! billeder taget af mig og evt i mit hjem er lige så private som mit undertøj, samt mit rideudstyr, det er MIN helt private ejendom, derfor ingen kopier af mine billeder. Respekter venligst.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce