Hollandsk Sportspony Storm <3 R.I.P min dreng! Hollandsk Sportspony Storm <3 R.I.P min dreng! Hollandsk Sportspony Storm <3 R.I.P min dreng! Hollandsk Sportspony Storm <3 R.I.P min dreng! Hollandsk Sportspony Storm <3 R.I.P min dreng!
 Anna Sofie Rex Elmgreen
Følg
Følger Følg ikke

Anna Sofie Rex Elmgreen

Kvinde, 28 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 16. jan 2009
Offline - Senest online: 1. jun 2019 Bruger er på filterliste

Anna Sofie Rex Elmgreen
- Seksten år. (1996)
- Skrevet 10. april 2010
- Hjemmeside: www.Annasweb.dk


Hey.
Jeg startede med at ride som 5-årig, men tog et års pause efter 3 år. jeg forsøgte mig på andre sports, men intet slog rigtigt igennem hos mig, så jeg startede igen til ridning et år efter. Har redet lige siden.

- d. 23 September 2008 begyndte jeg at ride hesten Storm på Vestskovens Rideklub i Ballerup. her red jeg ham til han gik bort (7 år gammel) d. 8 april 2010. Et hårdt og følsomt tab som tog(og stadig tager) utroligt hårdt på mig.

- Vinter 2008 fik jeg part på en ældre hoppe, Pashin som jeg lærte utroligt meget af, og som var den første hest jeg trænede jordtræning og tricks med. Dette var en kæmppe succes. Hun var en super "start-hest" som ikke tog sig af de fejl jeg begik og markerede sig når krænkede hendes personlige rum.

Jeg mener det var nær sommeren 2009 at jeg opdagede Hormanship og bidløs ridning. Jeg var fra den tid af 100% bidløs på Pashin, men desværre ikke 100% bidløs rytter da jeg i mellemtiden stadig havde med Storm at gøre. Siden han stod på rideskolen fik jeg ikke tilladelse til at ride ham bidløst. Men da han gik bort, og jeg fik Martell var jeg komplet bidløs rytter og det har jeg i sinde at forblive til jeg er gammel og grå.

Jeg har studeret meget inde for Horsemanshippens verden, og føler mig en del erfaren, men er altid åben for at lære, og har i fremtiden tænkt mig at tage på kurser, og ridelejre hvor man undervises i dette. Hvis der på noget tidsspunkt skulle være mulighed for det, ville jeg meget gerne tage Martell med mig.

- Ridning i mine øjne, skal være en fornøjelse for begge parter. Hvis ridningen er en tortur for den hest jeg har med at gøre, skrotter jeg det gerne. Hvis hesten ikke nyder mit selskab på en tur i skoven, er der heller ingen grund til at tage af sted. Et andet alternativ kunne være at finde en måde at få hesten til at more sig når man rider ud. (-:

Det skal understreges at jeg absolut ingen fordomme har mod bidryttere, hvis de kan ride uden at smerte hesten og i stedet gøre fornuftigt brug af biddet. Bidslet skal ikke være en "en sidste udvej" hvis hesten f.eks. skulle vælge at stikke af.

Jeg har startet få stævner men det er ikke rigtig mig, tværtimod så er jeg helt vild med jagter! Det er til gengæld lige mig og jeg ville elske at starte på Martell engang.

"Don't walk in front of me - I may not follow. Don't walk behind me - I may not lead. Just walk beside me, as my friend."
- "The horse prefer friendship over violence. Would you hit your friends?" ©AS

- Anna Sofie Rex Elmgreen.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce