Anden særlig race Seiko Anden særlig race Seiko Anden særlig race Seiko Anden særlig race Seiko Anden særlig race Seiko
kirstine j
Følg
Følger Følg ikke

kirstine j

Kvinde, 42 år, Nordjylland
Oprettet: 1. feb 2009
Offline - Senest online: 22. nov 2012 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 27 år. Har først lige købt min FØRSTE hest og er ovenud lykkelig for det!! Dog har jeg redet i ca 16 år i alt, dog med lidt pauser ind imellem.
Jeg startede på rideskole da jeg var 5 år og fik undervisning indtil jeg var 12 år, hvor jeg ikke syntes der var udfordring nok i at ride "rideskole-heste" mere.
Jeg har siden skiftevis lejet hest, haft hel-og halvpart på 2 arabere en New forest og et par stykker mere.
Men nu var det altså tid at få min helt egen hyp! :)
Jeg bor i Hjørring med min kæreste og jeg har også en hund (Am. Staffordshire terrier) som jeg elsker over alt på jorden.
Jeg har altid holdt meget af dyr og drømmen er helt klart at arbejde fuld tid med heste. At få sit eget sted på landet hvor der er plads til nogle heste og en masse tønder land, at bruge til at lave ridehus, udendørs ridebane en smuk lys stald osv osv... Der er ingen grænser for mine drømme når det gælder et liv med heste.. -kan blive ved og ved :D

.....3 1/2 år senere...

Livet hare været hektisk se sidste år og har derfor ikke haft overskud, at holde min Profil ved lige herinde....Men skyerne over hovedet har med tiden lættet og lyset i livet skinner igen :)

Jeg har stadigvæk min elskede Basse AKA Seiko, ham vil jeg aldrig skille mig af med så vi er med 100% makkere, til døden skiller os af <3

Jeg har fået opfyldt en del af mine drømme, som foroven er skrevet. Jeg bor nu i et sødt lille hvidt Fodermesterhus, som ligger for sig selv ved siden af gården. Basse er kommet hjem og bo, da der er fine bokse i landmanden´s (udlejeren) stald :) PERFEKT!!
Jeg har bygget en kæmpe stor fold op af læbæltet , i sogneskoven. Der ligger en smuk stor eng indpakket og gæmt væk i smuk natur. Dog har jeg kun 200 m fra huset derop og 50 m op til stalden.
Alt i Alt: Vi har det Godt! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce