Anden særlig race Cortes |Min bedre halvdel| <3 Anden særlig race Cortes |Min bedre halvdel| <3 Anden særlig race Cortes |Min bedre halvdel| <3 Anden særlig race Cortes |Min bedre halvdel| <3 Anden særlig race Cortes |Min bedre halvdel| <3
| Horses in harmony. |» Farvel mine prinser «
Følg
Følger Følg ikke

| Horses in harmony. |» Farvel mine prinser «

Kvinde, 26 år, Vestsjælland
Oprettet: 5. feb 2009
Offline - Senest online: 18. apr 2014 Bruger er på filterliste

Profilbillede?
Nero jeg har startet part på her i Maj måned. Min prins. min skat. A true friend. <3
Navnet:
Horses in harmony?.
Det er mig og min bedsteveninde som da vi red i Nakke, havde vores eget "team" vi hjalp hinanden, underviste hinanden, underholdte og støttede hinanden. Vi har fulgt hinanden siden vi kunne gå - hvis ikke tidligere, det har været de skønneste 6 år i mit liv, at have en hverdag, med alle de mennesker som jeg kunne ønske mig!
Nu er vi begge stoppet derude, Laura er flyttet til Lejre (Vi bor/boede begge i Nyk) Så vi ser ikke hinanden særlig meget :-((. Men vi har det stadig mindst ligeså godt når at vi er sammen. <3
Du betyder alt skat!^^

Farvel mine prinser?:
Mine 2 prinser er Alasho (min sjæleven, som jeg opbyggede et unikt tillidsbånd med, skulle købe men blev taget i røven. Et unikt væsen som jeg savner hver eneste dag, og længdes efter. Se evt. hans profil) og Charlie.
Charlie er en stor Bullmastiff dreng, som jeg har kendt i over 10 år. Han var min hund. Han har altid været der for mig, har altid kommet til mig som den første hvis jeg har været ked af det, har altid givet mig et smil på læben - selv når at det har været rigtig svært. Han har altid givet mig et kys, når jeg havde brug for det. Der er ingen som kender mig så godt som ham. Jeg har 100000000 minder med ham, som jeg ikke har eller nogensinde får med andre, for der findes ikke 2 af ham, det tror jeg simpelthen ikke på. For der er ingen som har sådan en gnist som ham, sådan et udtryk, sådan nogle trofaste øjne, sådan et sind som ham og heller ikke en så god ven som ham. Jeg har grædt 10000 tåre hos ham, ligget op af ham, hvor han har fået mig til at bevare troen og modet på mig selv, kysset mig, bare har været der for mig. Lige siden jeg var helt lille har jeg haft en masse drømme, han har fået mig til at tro på dem, så nogle af dem er blevet virkelige! Alle ved når at jeg snakker om ham, så mener jeg det jeg siger.
Han betyder alt for mig, og når jeg siger alt mener jeg ALT. Han har gjort mig til den jeg er idag, han har været er for mig hele vejen, og dét er der ikke andre der har. I tror sikkert at jeg er sindssyg at jeg skriver så meget om en hund? Jeg kunne skrive så meget mere, men det er virkelig svært at beskrive et så fantastisk væsen som ham, en så god ven som ham! - Men jeg er ikke færdig.
Han døde d. 18/6 -16:30- 2012. Den værste dag i mit liv. Nu er hele mit liv ramplet sammen. :´(.
En "lille" tekst jeg har skrevet til ham - undskyld stavefejlene, men tårene løber ned af kinderne..
"Skat? At have dig imellem mine arme, først stå op, så sidde ned, så ligge ned, så falde i søvn, så til sidst stoppe med at trække vejret. Det var en rigtig voldsom smerte, med tårene rendende af kinderne. Men jeg var der for dig - ligesom at du altid har været der for mig. Du fortjente det bedste, og det bedste ville være at lade dig få sprøjten..
Skat tak for 10 fantastiske år! Faktisk 10 år, 2 måneder, 20 dage, 16 timer og 30 minutter.
Du har gjort den tid i mit liv næsten helt perfekt, fordi du altid har været ved min side, kommet når jeg var ked af det og givet mig et smil på læben.
Jeg savner dig, mere end du tror, jeg ved at du står deroppe og følger mig i de eventuelle dumheder jeg skulle lave, men også alle de gode ting - jeg ville ønske at jeg kunne se dig.
Jeg smiler og griner stadig selvom du ikke er her, men jeg græder også - rigtig meget endda. :-(.
Som sagt, sov godt og drøm sødt min prins. ?"
Min veninde Natasja (Som i øvrigt også altid støtter mig, og holder mig oppe og som jeg elsker utroligt højt) har lavet denne fantastiske video:
http://www.youtube.com/watch?v=ilKc14JXciE&feature=youtu.be
Se den gerne, og evt. skriv en kommentar.<3
--------------------------------------------------------------------

Link til egoalbum:
http://www.hestegalleri.dk/alb_vis.aspx?AlbumId=353504 Kig evt forbi, har en masse citater som billedtekster, som jeg finder på Qoute - vild hjemmeside :-D.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce