Welsh Pony (sec B) Springbourne Huckleberry! (Solgt) Welsh Pony (sec B) Springbourne Huckleberry! (Solgt) Welsh Pony (sec B) Springbourne Huckleberry! (Solgt) Welsh Pony (sec B) Springbourne Huckleberry! (Solgt) Welsh Pony (sec B) Springbourne Huckleberry! (Solgt)
Mette Østergaard.
Følg
Følger Følg ikke

Mette Østergaard.

Kvinde, 28 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 1. mar 2009
Offline - Senest online: 2. maj 2022 Bruger er på filterliste

Hej! :)

Jeg hedder Mette.

Jeg er 18 år og jeg har redet stort set hele mit liv.
Jeg rider mest Dressur,
Men springer også af og til. Jeg har netop købt min nye hest, Raia på 7 år. Rå hest men med en masse potentiale! Så nu er der noget at bruge tiden på igen..

Jeg har haft en 2'er pony der hed Julischka. Hun var virkelig skøn.. Jeg lånte hende af en sød ung pige, der hedder Annsofie. Julle er super skøn, og jeg er så glad for, at jeg fik lov til det!

Min første pony hed Zafir. Hun er nu blevet pensioneret, og solgt til min egen rideskole. Hun er bare en dejlig pony!

Min anden pony hed Springbourne Huckleberry (også kaldet Hugo). Han er blevet solgt til en sød og venlig familie i Varde omegn, som herefter har solgt ham videre til en skøn familie på sjælland. Der har han det super med sin rytter og ejer. :D Jeg savner ham lidt, men er glad for han har det godt! En skøn og kærlig pony, med et godt hoved, fræk og klog men helt fantastisk :D Han kan ofte ses til DM.. Han er for sej!

Og så er der jo Julischka. Hun har virkelig været god for mig under min udvikling. Med hende rykkede jeg mig fra hyggerytter til konkurrencerytter, og jeg fik blod på tanden. Vi var et super par. Nu går hun og passer sig selv hjemme hos Annsofie, og her har hun det super godt. Jeg savner hende rigtig meget. Håber på, snart at besøge hende. :)

Jeg lånte, i en periode efter Juliscka, en sød 2'er som hedder Suprise. Hun var helt vildt sød, og havde en masse talent. hun blev desværre halt, og samarbejdet med ejerene sluttede herefter. Nu ved jeg, at hun ejes af en lille sød pige, der passer godt på hende. Den pony fortjener det bedste. :)

Det var stort set hele min ryttertids historie.. I hvert fald om de ponyer jeg har haft gennem tiden. De har betydet meget, og betyder stadig meget for mig den dag i dag. Er glad for at arbejde videre med Raia nu, og jeg håber virkelig det vil gå godt og blive en succes med hende! :)
Spørg hvis der er mere.. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce