Dansk Varmblod lundebakken's gordon-diva Dansk Varmblod lundebakken's gordon-diva Dansk Varmblod lundebakken's gordon-diva Dansk Varmblod lundebakken's gordon-diva Dansk Varmblod lundebakken's gordon-diva
Bodil Nanna L bergløv... .
Følg
Følger Følg ikke

Bodil Nanna L bergløv... .

Kvinde, 36 år, Vestsjælland
Oprettet: 16. mar 2009
Offline - Senest online: 18. okt 2021 Bruger er på filterliste

Hei alle sammen

jeg er en ung frisk pige der deler samme int. som jer andre.. de skønne heste.
jeg har nogen stykker efter hånden
hvor jeg både bruger dem til spring og dressur.


jeg stratede min ridning hejmme på min mor og fars islandske heste som de den gang havde en stutteri med.
men jeg var kun 2 år da jeg var stor nok til at oplyse dem om jeg ville springe. så jeg fik min første spring pony buller. ham nåde jeg at springe MB på og nåde da også at falde så mange af at de 100 gange var opbrugt, og nok mere til..

sener fik jeg bedre og flere ponyer den næste jeg fik mig var en deljig dressur pony friendly love. hun var en smuk sne hvid pony med glå hale og man. den lærte mig meget om at side ''pænt'' på en hest som min mor siger'' kan man side kan man ride'' endelig ikke helt forkert.

så kom der mange til da jeg var 10 havde jeg 2 spring ponyer og 2 dressur. det var skønt at have den mulighed for at dygtig gøre sig flere timer om dagen.

men min mest skørre men dejlige pony var nu den sidste jeg havde før jeg gik over til hest, Heimdahls l'a - bella Donna af 1989. hun kunne ikke springe.. det var der bare ikke lige nogen der havde sagt til hende.. hun hoppede huse men ingen teknik.. men pyt vi vandt en hel del stævner og over springende kom vi.

hun endte sine dage som dansk mester i hestefodbold med mig på ryggen og der efter blev hun aflivet.

så købte jeg mig min første hest, en smuk rød fuldblods hoppe. med lange tynde ben og smukt svunget hals og deljig rundet bag. den hest springer som en drøm den frygter intet og er meget lydig.

efter af ha' ejet hende en godt år rejste vi til vilhelmsborg hvor vi fik undervisning i spring og dressur. her kom hendes talent til sin ret, hun flyttede sig helt vildt på de 1 1/2 år vi var det.

nu er jeg så blevet bange for at springe da jeg nogen gange er faldet af hende og blevet indlagt.. så nu har jeg sat hende tilsalg

drømmen er at jeg skal lære at springe igen. en dag vil jeg springe de store klasser igen.. men holder mig til dressuren nogle år med lidt hygge spring

jeg købt en skøn dressur vallak oppe på stutteri York, lundebakken's gordon bedre hkendt som diva eller dipsi. en lille friendship basse der bare kan finde ud af at gå på de fine små ben. lige pt går han LA da han ikke må starte højer klasser.. en hest der nok skal komme langt.

den seneste hest der er indkøbt er penelope, en smuk rød RDH hoppe med krone på halsen, hende tror jeg nok der skal komme nogle gode timer ud af hun er ikke redet så meget men jeg tror på hun bliver god med tiden og hun har da også både fået 9 i spring og dressur så hende håber jeg på vil kunne få mig til at springe igen om nogle år, men pt er det dressuren jeg vil gøre noget ved

er det noget i undre jer over så spørg endelig.



kh bodil
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce