Oldenborg Bertha Hornbæk Oldenborg Bertha Hornbæk Oldenborg Bertha Hornbæk Oldenborg Bertha Hornbæk Oldenborg Bertha Hornbæk
Sophie G
Følg
Følger Følg ikke

Sophie G

Kvinde, 32 år, Nordsjælland
Oprettet: 3. apr 2009
Offline - Senest online: 10. sep 2021 Bruger er på filterliste

Min bedste ven har 4 ben og siger pruh!

Jeg hedder Sophie. Jeg er 20 år, og jeg har redet siden jeg var 5 år. Jeg startede på FHSR, hvor jeg red en pony ved navn Chevy, og en anden pony ved navn Caramel. Så flyttede jeg til Nygård rideskole, og red der i jeg ved ikke hvor mange år. Det blev jeg træt af, og fandt en skøøøøn Oldenborger at tilbringe min tid sammen med, nemlig Bertha. Jeg bor på en gård i Horserød der hedder Høvderødgård, og her har jeg 2 oldenborgere, 15 høns, 3 katte og en hund :)

Jeg har igennem årene redet utrolig mange forskellige heste, lige fra Shetlændere til Shirere. Jeg skylder alle hesteejere jeg har redet hos en stor tak. Jeg blev træt af rideskolen til sidst, og fik Bertha. Hun er det bedste der er sket for mig nogensinde, og jeg håber vi kan fortsætte vores ridning mange år endnu, der er simpelthen INTET bedre end at komme hjem, skifte tøj og derefter smutte ned i stalden til Bertha. Hun er en hest med mange meninger om tingene, og ja, vi er ret uenige til tider, men hun er den bedste hest i verden <3 Trods sin størrelse kan hun rides af ALLE, og hvis der er børn eller urutinerede på ryggen af hende, er hun blid som et lam, selvom hun en halv time inden kunne have prøvet mig af til det yderste! :) Bertha er perfekt!
--------------------------------------

81% af nutidens teenage-befolkning ville dø hvis WESC, Papfars pige & Dolce and Gabbana besluttede sig for at lukke forretningen ned. Sæt denne ind i din profil, hvis du er en af de 19 % der ville stå og grine hysterisk i baggrunden.
---------------------------------------
Maria: Pas på Soph, lige om lidt får du en økse i bagnakken!!!!
Mig: *fnis* du sagde bare ikke bagnakke, vel?
Maria: bagnakke ... - hvor sidder fornakken så? :D
---------------------------------------
Gør livet til en fest - rid Oldenborg hest!
---------------------------------------
Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden Bertha Hornbæk <3
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce