Anden særlig race Baldur (B-pony) SOLGT :'( Anden særlig race Baldur (B-pony) SOLGT :'( Anden særlig race Baldur (B-pony) SOLGT :'( Anden særlig race Baldur (B-pony) SOLGT :'( Anden særlig race Baldur (B-pony) SOLGT :'(
Christina C
Følg
Følger Følg ikke

Christina C

Kvinde, 31 år, Sønderjylland
Oprettet: 6. apr 2009
Offline - Senest online: 10. jun 2016 Bruger er på filterliste

Hej :-))

Jeg er en pige på 20 år. Jeg har redet hele mit liv da min mor og storesøster også rider. Jeg er primært dressurrytter men har sprunget for sjov på min tidligere pony.

Jeg startede ud med at ride på rideskoleponyer. Efter noget tid fik jeg part i en stor 3'er pony der hed Patrick, han var det sødeste men utrolig fræk hvilket gjorde at der ikke rigtig var andre end mig der gad at ride på ham så efter et år blev ham desværre solgt, men vi nåde da at ride et par stævner og har idag nogen gode minder fra ham.
Da han så var væk fik jeg part i en stor rød 1'er pony, Pimpernell, min søster havde tidligere redet ham men købte hendes egen da hun faldt for aldersgrænsen. Pimpernell og jeg passede utrolig godt sammen og red en masse dressur. Det sidste år jeg red ham red vi c-stævner og alting gik super fint, men så faldt jeg for den her 3 års pony jeg havde fundet på nettet. Kunne slet ikke få ham ud af hovedet men min mor var ikke lige til at overtale til at prøve ham. Men en mandag formiddag ringede min mor at jeg skulle komme lige hjem fra skole for vi skulle hente Baldur. Jeg var der verdens lykkeligste pige og siden den dag har han fyldt mit hjerte. Jeg fik ham da jeg næsten var 14 og vidste på det tidspunkt at hvis jeg skulle have en unghest skulle det være der, men også være klar over at jeg skulle sælge ham igen. Jeg har selv tilredet Baldur og vi har de skønneste minder sammen. Lige pludselig gik det meget hurtigt og vi red PRI og PRT til c-stævner, men så blev jeg for gammel, min veninde red ham for mig et år og han blev b-pony, jeg er så stolt af dem.
Men som jeg vidste skulle jeg sælge ham, det var det sværeste jeg nogensinde har skulle gøre. Idag er Baldur i Holte hos verdens sødeste familie. Jeg savner ham hver dag og det vil jeg altid gøre, ingen hest vil nogensinde kunne overtage hans plads i mit hjerte, det vi havde sammen var unikt. Men jeg er stolt af han er nået så langt og ved at Vic og Olli passer godt på vores prins. I er virkelig skønne tøser, held og lykke med det hele fremover.

Jeg rider nu min søsters hest Cadiz, han er ren holstener og har springafstamning men da jeg ikke er springrytter rider vi kun dressur som jeg håber vi på et tidspunkt kan komme videre med. Cadiz er en rigtig hyggehest vi kan lave alt sammen og stoler 100% på ham, det dejligt at have ham når man går og savner sin lille prins.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce