Dansk Varmblod Respect's Don Romanic Dansk Varmblod Respect's Don Romanic Dansk Varmblod Respect's Don Romanic Dansk Varmblod Respect's Don Romanic Dansk Varmblod Respect's Don Romanic
else-marie l
Følg
Følger Følg ikke

else-marie l

Kvinde, 51 år, Nordjylland
Oprettet: 20. maj 2005
Offline - Senest online: 18. mar Bruger er på filterliste

hestetosse som alle andre herinde ;-)
I al omgang med mine heste arbejder jeg udfra principperne i horsmanship. Har grundkurus i horsemanship samt trailerlæsning.

Jeg er en årg. '72, der efter 10 år uden heste i mit liv, genoptog min gamle lidenskab nemli' heste i 2003.

Jeg er sygeplejerske, gift og har 4 dejlige børn - trip-trap-trassko...

Nå men det her med hestene startede såmænd meget uskyldigt med én rideundervisningstime pr. uge på det lokale ridecenter.
Men jeg blev jo helt bidt af det igen, og så måtte jeg jo selv have hest, det blev til Zoya....Og da heste ikke har godt af at gå alene, så måtte vi jo have selskab til hende, her kommer Buster så til.
Zoya viste sig dog at være lidt ustabil at ride tur på, så der måtte findes en "stabilisator"-hest. Valget faldt på Junni, men med i købet af hende fulgte også Oskar! Jaaaa og nu da stalden stadig havde et par tomme bokse, kunne vi da også prøve med en avlshoppe Zaphir...som iøvrigt havde føl ved siden Caro Z.
Interessen for avl voksede og en RDH kåret hoppe; Respect e. Robin blev indkøbt og så gik tiden og hestebestanden voksede så stille og roligt, så stalden er efterhånden propfuld - det er jo ikke nemt at skille sig af med sine "hestebørn" så salg sker kun til den rette, hvor jeg har en go' mavefornemmelse og ser gerne at jeg kan følge "mine" heste hos nye ejere.









Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce