Dansk Varmblod Jakas Design RDH Dansk Varmblod Jakas Design RDH Dansk Varmblod Jakas Design RDH Dansk Varmblod Jakas Design RDH Dansk Varmblod Jakas Design RDH
Sandra K
Følg
Følger Følg ikke

Sandra K

Kvinde, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 1. jun 2009
Offline - Senest online: 15. dec 2020 Bruger er på filterliste

jeg er 20 år. Jeg har redet siden jeg var 6år, og har gennem årene prøvet utrolig meget med ponyer og heste!

jeg fik min første pony som 7 årig og havde frem til 1999 flere ponyer som jeg hyggered på, men da vi både var uheldige med sygdom og jeg var lidt en pivskid havde jeg desværre ikke ret mange af dem i længere end 1½ år.

1999 fik jeg ponyerne der ændrede mig fra hygge til konkurrencerytter. ponyen Athene som jeg selv red op til distriktsplan og ponyen Playboy som tidligere havde været blandt landets bedste dressur ponyer. desværre døde Playboy efter nogle år og Athene blev i 2002 solgt.

Jeg fik Ponyerne Naro og Magic Xerox efterfølgende som jeg nåede mine mål med. Naro blev i 2004 distriktsmester i distrikt 4, som 6 årig, deltog i SM og blev klar til Landsstævner. Magic deltog også i SM.
2005 startede Naro og jeg flere landsstævner med placeringer, deltog i SM og DM.
Magic Xerox blev desværre aflivet pga. slidgigt i toppen a nakken og bunden. men nåede at have nogle fantastiske oplevelser med ham.

Siden mine ponyår har jeg tilredet og redet heste og deltaget i små stævner og bla. blevet Klubmester i NVR 2008. Nu har jeg så fundet frem til en hest jeg regner med skal være min faste partner nogle år frem da han hver dag er en udfordring, men samtidigt giver han så meget tilbage når det hele fungere.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce