Anden særlig race Roxanne(Pletteletten) Anden særlig race Roxanne(Pletteletten) Anden særlig race Roxanne(Pletteletten) Anden særlig race Roxanne(Pletteletten) Anden særlig race Roxanne(Pletteletten)
Team Drømme Ponyen Lybra.R.I.P
Følg
Følger Følg ikke

Team Drømme Ponyen Lybra.R.I.P

Kvinde, 55 år, Østjylland
Oprettet: 28. jun 2009
Offline - Senest online: 30. jun 2021 Bruger er på filterliste

Min datter skriver om mig:
Hun Hedder Christina er 43år og heldigt så elsker hun min pony..og vil trække føl på hende..da jeg er ved at være for stor tl at ride hende..og skal ha en hest..bare en lille hest;)

Min mor red fra hun var 10-15år i Aars rideklub og dengang hed den VHR og fik undervisning af Vivian Nielsen.. Hun har staldpige alle ugens dage hvor der var undervisning og skulle hjælpe alle nybegyndere med at sadle op og hestens rygt og pleje. Og Hvis underviseren var forsent ude skulle mor fordele hestene på rytterne på holdene og måtte nogle gange også undervise indtil at Vivian kom..

Mor passede 2 af rideskolens ponyer..Happy Silver var klart stjernen, han var hvid og mor mener at han var Connemare..mors øjesten de startede stævner sammen og vandt da osse.. Hun passede også ponyen Bianca men red den ikk da den var lidt lille..men den var sød.

Mor kom i huset som ungpige og var i Mellerup på en gård der hedder Lodsgaarden. Der havde de også heste, mor red på Michelle og de red springstævner tit og havde det rigtig sjovt med det..havde da også rosetter med hjem ;)

Herefter red mor bare på andre rideskoler..men det er slut nu, hun har fået gigt og det er til tider meget slemt. Men en tur på Hercules bliver det til ind i mellem..
Men nyder at nusse og forkæle min Pony Lybra og vores foræring Top ,Min kommene hest Indi som er fars indkøb og mors låne pons Hercules som jeg også rider på..når lysten angriber mig.

Men ellers hedder jeg Sara er 14år ;) og ejer Smukke-Lybra

Jeg har været med hos hestene siden jeg var lille..men far var hestepasser for Benedicte Koed Jørgensen og hendes søster Anne Katrine Koed Jørgensen. Benedicte haved 3 ponyer som var søde og meget kærlige..

Der var Sky Dancer , Rainbow og Milfield Gold

Senere var det så hestenes tur og de var lidt store.
Der var:
Simone..ja lige glemt hvad de andre hed,,

Vi bor på en gård hvor jeg har min pony hjemme..vi skal igang med at lave ridebane det bliver dejligt..så slipper jeg for at ride på vejen..her er der nemlig heller ikk nogle der gider at kigge efter os på hestene ):

Min far er altid sød til at kører mig når jeg skal til undervisning...

Nu er gården solgt og ponyerne solgt og smukkelybra@hotmail.com blev aflivet den 28.2.2017 desværre Fik hun tarmslyng ??????
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce