Hollandsk Varmblod Spirit Hollandsk Varmblod Spirit Hollandsk Varmblod Spirit Hollandsk Varmblod Spirit Hollandsk Varmblod Spirit
Cathrine Møller
Følg
Følger Følg ikke

Cathrine Møller

Kvinde, 27 år, Sønderjylland
Oprettet: 1. sep 2009
Offline - Senest online: 12. maj 2017 Bruger er på filterliste

Jeg hedder Cathrine Møller, jeg er 17 år gammel. Jeg har 4 utrolig dygtige ponyer til salg, da jeg her ved årsskiftet 2012 - 2013 ikke må starte ponystævner, hvilket jeg er rigtig ked af.

Jeg har fået en rigtig dygtig springhest af min mor og papfar - Spirit er en Hollandsk Varmblod som vi har hentet i Tyskland. I kan læse mere om ham på hans profil (-:

Jeg er springrytter, som starter alt fra LB til distriktstævner til MB på landsplan og internationalt plan. Dressur bruger jeg dog størstedelen af min tid på. På pony har jeg redet op til Grand Prix springning, samt S1* og S2** med placering.

Jeg er en positiv person, der glæder sig over andres vegne - Jeg bor på en stor gård med 20x60 ridehal, 2 store stalde med plads til 25 heste i den ene, og 10 i den anden. Vi har en skridtmaskine til 4 heste, som vi er utrolig glade for, den hjælper os meget med at holde alle hestene igang.

Alt min fritid bliver brugt på at ride og passe hestene :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce