..Stjerneponyerne .

  • Google plus
 
Onlinestatus: Offline - Online 21. jan kl. 14:34
Brugerstatus: VIP-bruger
Køn: Kvinde
Alder: 32 år
Oprettet: 6. jul 2005
Landsdel: Midt/Vestjylland
________________________________


* * * Haaber's Jolly Jumper * * *

* * * Haaber's Camino * * ** * * Autumn * * * (min mors).

* * * Leonardo * * * (min mor og tidligere søsters pony).
______________________________________________

Solgt:

Korreborg's Gazella R.I.P..............desværre død hos nye ejere af forfangenhed.

Misty (Gazella & Leonardos føl).

Charlie (Leonardos bror)
______________________________________________

Blackie (RIP)** 1.pony..... død 9.August 1994. Brækkede benet af spark.

Mr.Beauty (RIP)** 1.ridehest..... død 1. December 1998. Langligger, kunne ikke komme op igen.

Wahliant (RIP)** 1.egen hest..... død 10. November 2001. Død af bughulebetændelse og tarmslyng.

Lady (RIP)** 1.hest jeg red på..... død 17. Januar 1999. Dødsårsag ukende, formentlig alderdom/ kolik....
______________________________________________

Jeg handler RIGTIG meget i udlandet. Her er et par hjemmesider jeg kan anbefale:

mileendsupplies.co.uk
= en side hvor man kan købe forskelligt rideudstyr og tilskud, samt ormekur m.v.
Jeg har købt nogle produkter fra Dodson&Horrell til ca. halv pris af hvad det koster herhjemme.

www.hyperdrug.co.uk
= En masse foderprodukter/ tilskud og rideudstyr. Også ret billigt i forhold til herhjemme.

www.ebay.co.uk
) en auktionsside (til dem som ikke kender den). Her kan man både købe nyt og brugt til fair priser. Man skal dog have en bruger derinde og en paypalkonto for at kunne handle. Siden findes også i tyskland og hedder .de

www.robinsonsuk.com
= rigtig meget rideudstyr, især mange anderledes farvestrålende ting, men også mærkevarer osv.
Jeg er 28år, bor sammen med min søn på 5 og min skønne kæreste, samt hans fætter X) meget hyggeligt. Vi har en rigtig skøn stor villa i 3 plan, med stor have og pool. Mine heste står opstaldet lige udenfor byen i en rigtig hyggelig stald tæt på skoven. Lige pt. arbejder jeg på en skole, men planen er at jeg vil læse til bioananalytiker sommer 2011. Derudover har jeg en HF, nogle semestre på TEKO, og ellers arbejdet lidt og prøvet en masse forskellige uddannelser (som enten ikke var mig, eller også kunne jeg ikke finde nogen læreplads).


Jeg har redet mere eller mindre siden jeg var 5 år, da min mor fik hest igen efter en længere pause pga.børn (mig og min bror som er 1½år ældre end mig). Vi red altid to. Min mor i sadlen, og mig på forsvidslen, hvilket ikke var særlig behageligt :) Vi red lange tur og hyggede rigtig meget.
Senere (som 9-årig), fik jeg min egen shetter (efter MANGE års "plageri"), som jeg brugte AL min tid på. Sov nærmest i den dyreklub (sammen med min veninde) hvor vi havde vores ponyer. Jeg hadede at gå i skole, for min eneste interesse var heste, heste og atter heste.
Min første pony hed Blackie og var en UTROLIG sød og medgørlig shetlænder på 90cm. i stang. Man kunne gøre absolut ALT med ham. Min søster lærte faktisk at ride på ham, og allerede som 3-årig kunne hun springe og galopere ud over stranden på ham, endda uden sadel. Helt fantastisk talent, som til min store ærgelse ikke blev udnyttet! :S
Skæbnen ville desværre ikke at vi skulle have Blackie i mange år, for han blev sparket af en anden hest mens han gik på sommergræs. Virkelig forfærdelig oplevelse, og et stort tab for os alle. Finder aldrig en pony som ham igen.
Som erstatning til lille Blackie fik jeg min drømmepony en palominofarvet welsh. Korreborgs Gazella fra stutteri Korreborg i Farsø. Hun var en rigtig lille vildbasse i starten for hun var kun ½år da vi fik hende. Hun blev dog en skøn pony, men desværre for lille til at jeg kunne ride hende. Samtidig fik min lillesøster en anden shetlænder Jolly Jumper, som hun skulle ride. Desværre var han slet ikke lige så medgørlig som Blackie, og min søster blev faktisk smidt af på hver eneste ridetur. Derfor begyndte hun at ride på Gazella da vi fik hende tilredet. De blev rigtig dygtige sammen især til spring. Samtidig med at min lillesøster red ponyerne tog jeg mig lidt af min mors heste Lady og hendes føl/ afkom Mr. Beauty, som senere blev min. Han var verdens sureste hest, fordi han voksede op i en dyrekluk hvor de fleste slog ham når de gik forbi hans boks med foder og hø, fordi han ville smage. Jeg fik et helt unikt forhold til ham, da vi senere flyttede til vores egen stald. Sådan et forhold tror jeg kun man får til en hest EN gang i sit liv, vi var bare soulmates :) Ham mistede jeg også uheldigvis da han en vinter havde et par tilfælde af kolik, som han dog kom over, men begyndte at ligge ned i sin boks i flere dage, og en dag kunne han ikke komme op iigen :( Han blev aflivet, selv til det sidste havde han en livsgnist som ingen anden.
Efter disse uheldige oplevelser holdt jeg en ridepause i nogle år, hvorefter jeg købte en OX hingst Wahliant. Også ham var jeg så uheldig at miste da han fik bughulebetændelse og tarmslyng.
.
Derefter har jeg haft holdt en ridepause på mere eller mindre 10år. Har dog haft ponyer i mellemtiden og redet et par ture på min mors hest, men ingen ridning hver dag som det var engang.

Planen er dog at jeg i den nærmeste fremtid, vil have mig en plag/ føl, som jeg selv kan præge fra helt ung af, og som forhåbentlig skal blive en rigtig skøn ridehest. Derudover har jeg jo mine to skønne, elskede ponyer Jolly Jumper og Camino, som min søn forhåbentlig vil ride mere på i fremtiden. Han er begyndt at ride Jolly en smule.

Og så er mit store ønske at få min egen gård, hvor hestene kan stå lige udenfor døren :) forhåbentlig med ridehal, hestetrailer og en ordentlig 4-hjulstrækker i garagen! X)
Derudover er jeg er nok Danmarks største dyreelsker og sætter dyrevelfærd EXTREM højt på dagsordnen. Kan ikke fordrage folk der ikke behandler dyr med respekt. Mine dyr er ikke maskiner, de er mine venner og venner lytter til hinanden og hjælper hinanden.


Håber og drømmer om at vi på et tidspunkt får et dyrepoliti her i Danmark som de har i både USA og GB. I vores velfærdssamfund kan det bare ikke passe at vi ikke har råd til det...jeg betaler gerne mere i skat for at dyrene får det bedre her i landet og for at få dyremishandlere HÅRDT dømt!!

http://www.petitionspot.com/petitions/dyrepolitiANG: bedømmelser gives:

Ekstra Høj: til heste/ponyer hvor jeg tænker "UNBELIVEABLE" smukt dyr!! Når de ser ud som mine drømmeheste/ponyer.

Høj: Hvor jeg tænker "WAUW" smuk hest! Smukkere end gennemsnittet, evt. med mange forskellige billeder (ridebilleder, foldbilleder, staldbilleder osv) og hvor hesten fremtræden med god udstråling på flere billeder.

Middel: Gives til heste/ponyer jeg synes er almindelige/som gennemsnittet men med evt. lidt for ensformige billeder. Fx. kun med halvdårlige foldbilleder. Og hvor hesten evt. ikke fremstår på dens bedste måde. Men altså til den gennemsnitlige hest/pony.

Lav: Gives til heste/ponyer som kun har to utydelige billeder, hvor man ikke kan se hvordan den ser ud som helhed ELLER hvor jeg bare ikke kan lidt typen. Lav gives også til heste der ser uplejede/meget over/undervægtige ud.
Eller hvor jeg er 99% sikker på at hesten er falsk.


Så accepter andres mening og bedømmelser! folk stemmer og bedømmer som de har lyst.
Eller det gør jeg ihvertfald! X)
Haaber og Stjerneponyerne Jolly & Camino X)

Annoncer 

Fotoalbum (22)

Beskrivelse
Oprettet
Jolly (trumlen) & Camino august 2011
Jolly (trumlen) & Camino august 2011
Mine skønne hyppere Jolly og Camino.
24. sep 2011
Jolly Jumper (den lille tønde) sommer 2011
Jolly Jumper (den lille tønde) sommer 2011
Lidt forskellige billeder af min vidunderlige pony Jolly jumper sommer 2011. NB. billederne kan godt være af lidt dårlig kvalitet, er taget med mi...
21. jul 2011
Camino m. rytter 1.gang.
Camino m. rytter 1.gang.
Så oprandt dagen hvor Camino havde rytter på for første gang (bedre sent end aldrig som man siger). Min søster Futte (Tinna) har redet siden hun var ...
3. jun 2011
Se alle

Seneste forumemner (301)

Emne
Oprettet
9. sep 2009
24. okt 2013
29. okt 2007
Se alle

Videoklip (7)

Beskrivelse
Oprettet
Camino træning/ vænnes til rytter
Sommer 2011 hvor min søster hjælper lidt med at komme på ryggen af Camino....det var ikke helt nemt med alle de insekter...
7. dec 2011
Camino løsspring 3
Camino sommer 2010
22. dec 2010
Camino løsspring 2010
Camino løsspringer sommer 2010
22. dec 2010
Se alle

Udfordringer 

Seneste Kommentarer 

Kommentar
Oprettet
Anden særlig race Leonardo
Hej Janni. Kan se at du ejer vores tidligere pony Leonardo. Han blev jo solgt da min søster blev alvorlig syg af kræft, og har ofte tænkt hvor han egentlig endte med at...
26. dec 2014
Pinto Svalegårdens Monet
..
I tilfælde af at du ikke ser den besked jeg har skrevet på tv3's facebookside til dig, skriver jeg lige her også. Du må MEGET gerne aflevere den lyserøde/ sorte...
16. maj 2012
Arabisk fuldblod (OX) Wahliant OX *DØD*
.
Ja det var en rigtig skrækkelig oplevelse for den sølle lille basse :) Mener hun hed Majbrit hende der havde avlet ham, kom fra Hjørring og omegn. Og jo hans mor var...
7. jan 2012

Brugerens bedømmelsesfordeling på andres heste

Karakter

Antal

  • Lav495%
  • Middel12814%
  • Høj70878%
  • Ekstra høj202%
  • Angivet antal stemmer: 905
Bazoom - Vi elsker passionerede mennesker
HesteGalleri anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer.         Læs mere
Personer, der synes godt om dette
×