Tinker Sir Elliot (solgt) Tinker Sir Elliot (solgt) Tinker Sir Elliot (solgt) Tinker Sir Elliot (solgt) Tinker Sir Elliot (solgt)
Dina Hjort - Ekvipagen i fokus
Følg
Følger Følg ikke

Dina Hjort - Ekvipagen i fokus

Kvinde, 26 år, Sønderjylland
Oprettet: 4. nov 2009
Offline - Senest online: 13. dec 2021 Bruger er på filterliste

Jeg tilbyder træning og undervisning på hesten præmisser, og tilbyder et bredt spekter af sessioner. Jeg kan hjælpe dig med både dressur, trailerlæsning, jordarbejde/horsemannship, trickstræning, og spring.

Jeg arbejder på et niveau hvor alle kan være med. I mine sessioner bliver både rytter og hest inddraget, og begge dele vægter lige meget. En vigtigt del af min undervisning er teori, som giver en god base for udvikling og træning af netop din hest.

Jeg er uddannet Holistisk junior-underviser hos Ridecare og er i gang med at tage den fulde uddannelse til Holistisk rideunderviser. Jeg har derudover undervist fast i snart 2 år, samt været med på diverse træningslejre, samt undervist på nogle stykker.

Jeg har selv modtaget forskellige former for undervisning, hovedsagligt fra Caroline Stjerndorff, men også af undervisere som Pauline Preston, Maja Caspersen både i Akademisk ridekunst og Centreret ridning.

Grundlæggende kan jeg hjælpe dig med de fleste øvelser helt fra grundstenene skal lægges, til de svære øvelser, der kræver den rette forbindelse og connection med hesten.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce