Arabisk fuldblod (OX) Jet´amie Arabisk fuldblod (OX) Jet´amie Arabisk fuldblod (OX) Jet´amie Arabisk fuldblod (OX) Jet´amie Arabisk fuldblod (OX) Jet´amie
Line S
Følg
Følger Følg ikke

Line S

Kvinde, 32 år, Nordjylland
Oprettet: 8. nov 2009
Offline - Senest online: 19. maj 2014 Bruger er på filterliste

Mit navn er line.
Jeg har redet siden jeg kunne gå, og har altid haft mine heste opstaldet hos min moster, hvor de har haft det rigtig godt. Jeg har for 6 måneder siden købt hus, hvilke har været det bedste i mit liv. Bor Klods op af rideskolen, med en lille mark hvor jeg kan have mine heste hjemme og stadig bruge rideskolen , super fedt.

Jeg har gået på efterskole hvor jeg havde egen hest med ( hollansk varmblod Rudi) Han var unghest. Fik undervisning af Poul hove det år, hvilke gav mig en god del. Og har fortrudt så mange gange at jeg solgte Rudi. Nu er han i Norge hos en pige der springer høje klasser på ham.

Derudover har Jeg ejet en 3 pony der hed Hr.Jensen han var en welsh blanding, Ham sprang jeg på, har fået et par placeringer i LA spring.

Har også haft en 3´pony der hed Hallie, Det var faktisk min søsters, men da hun blev lidt bange for hende og ikke gad ride overtog jeg hende storset, hun var en pony med energi, men hun var super god til at springe.

Har haft mig en 1, der Hed Domischa, hende red ejg både dressur og spring på, hun gik LB spring, og Lc dressur, var hvad jeg nåede og starte inden hun fik en sene skade. Hun blev herfter solgt, og manden lovede mig jeg kunne holde kontakten til hende, men så hende aldrig igen og hørte aldrig fra manden :(

Imens hun var skadet har Jeg redet en Pony der hedder Thy Bella, hende sprang jeg LA på , hun var en rigtig dygtig spring pony, der kunne ha klaret højre klasser.. Sprang nemt højre derhjemme .

Har herefter min pony jet´amie som jeg købte for et år siden af min moster, hun var avls hoppe, men fik en blodsamling i livmoderen og kunne íkke bruges til avl, derfor købte jeg hende til at ride på, da hun ikke fejler noget i bentøjet.

Var så heldig jeg fik mig en hest, der er blandet med Dv og Spansk ( Pearl) Viste intet om hende da jeg fik hende, vi hentede hende hjem , og er rigtig glad, da hun er en super dejlig hyp med et rigtig godt hoved. har lige tilredet hende. Hvilke er gået super godt, så håber på vi engang når på stævnebanerne

Har lige købt mig en Palomino Beauty, hende skal jeg til at igang med at tilride, så må vi se hva tiden bringer med hende også, håber da på vi når stævne banerne :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce