Dansk Varmblod FABIAN HØJBAKKEGÅRD Dansk Varmblod FABIAN HØJBAKKEGÅRD Dansk Varmblod FABIAN HØJBAKKEGÅRD Dansk Varmblod FABIAN HØJBAKKEGÅRD Dansk Varmblod FABIAN HØJBAKKEGÅRD
Christine Dal .
Følg
Følger Følg ikke

Christine Dal .

Kvinde, 33 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 4. dec 2009
Offline - Senest online: 2. nov 2020 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 23 der bor på Frederiksberg, jeg læser til dyrlæge på KU og i min fritid nyder jeg min dejlige hest Pasteur - som giver mig den ro man kun kan finde ved at lave noget man virkelig brænder for. Til de dejlige heste har jeg gode parter der hjælper de dage, hvor jeg har utrolig travlt :)

Heste gennem tiden:

Viggo, skøn småponyblanding der stod i dyrehaven - på ham havde jeg nogle af mine første oplevelser på hesteryg.

Laban, Nordbakke og rideskolehest på GEK, min første store kærlighed til heste opstod på ham :)

Dizzy, Welsh Mountain min første egen pony fik hende af min far da min papfarfar gik bort jeg var 8 år - han efterlod et mindre beløb til mig som gik til Dizzy - hun var allerede 22 år gammel da jeg fik hende og holdt perfekt til alt hvad jeg skulle bruge hende til - på hendes sidste år fik hun svær gigt og nåede en sidste god sommer inden jeg sagde farvel til min bedste ven.

Tulle, Islænder, fjorhest alt mulig blanding min nr. 2 pony der kom til så min lillesøster og jeg kunne ride sammen, vi købte hende billigt af vores nabo - da tulle havde benskader og ikke måtte springes. Hun fejlede aldrig noget mens vi havde hende - hun blev aflivet halvandet år efter Dizzy da hun var ret gammel og havde mistet gnisten i livet.

Beauty, hendes far var galophest og hendes mor en ponyblanding, fantastisk smuk og ret hidsig - havde lånt hende med henblik på køb nåede at starte en del stævner på hende, men hun havde svære trailerproblemer og det endte med hun måtte tilbage igen. Men jeg havde mange dejlige oplevelser på hende, sprang bl.a. 135.

Thor, Fjordhest jeg lånte til springundervisning, fantastisk springpony trods hans kluntede ydre - havde 5 ekstra gear på en springbane og kom op og sprang 120... Han blev solgt af sine ejere.

Midnights Shadow (Busse) Shagya Araber ca. 160 i stg. Meget hidsig og tosset hest, men sprang som en drøm - var ikke altid til at stole på men en super dejlig hest, virkelig altid en sjov tur.

Færgedals Pasteur Araberblanding - fik jeg som 13 årig fra Eliassen hestehandler - verdens dejligste pony som simpelthen bare er en forlængelse af mig, føler han kan læse mine tanker :) Ham har jeg selvfølgelig stadig og skal altid blive hos mig.

Mankehøjs Glamour - New Forest, vi fik hende til min lillesøster - der mistede interessen og blev for stor, kunne simpelthen ikke sælge hende. Hun er jordens bedste pony og hyggehest - har desværre været forfangen to gange - men er super ovenpå igen. Har en dejlig part der hedder Anna der passer og elsker Glamour som sin egen :)

Ho-Boleo - Fuldblodsaraber skulle have været min nye stjerne, men drømmen brød sammen da Boleo desværre var helt ødelagt - en knækket hest der aldrig ville kunne få det godt med mange forskellige mennesker omkring sig. Han var en stor kærlighed og det gjorde umenskeligt ondt at erkende nederlaget og sælge ham. Tænker stadig på ham.

Hønnerups Chevy - Dansk Varmblod - min dressur stjerne en meget speciel og dejlig stor hest med fantastiske gangarter - faldt fuldstændig pladask da jeg så hende første gang, hun er så mild og god, men under ridning kan hun godt finde på at lave mere eller mindre ravage i form af hop og bukspring :) Hun kan mærke den mindste bevægelse fra sadlen og er super sensitiv på sin rytter og er absolut ikke en begynderhest. Når hun går og er redet over de første ti minutter er hun simpelthen en drøm - verdens bedste galop og changementer. Købte hende også hos Eliassen som vi kun har haft gode oplevelser hos :)

Queen - Småponyblanding, god som dagen er lang, super rar og fantastisk til små børn, man kan ikke andet end at elske hende. Mine niecers pony.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce